Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jane muum wozek ktos zna?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos zna, uzytkuje wozek jane muum reverse? Ma bardzo dobre opinie ale widze ze ciezko go dostac. Moze jakies inne wozki polecacie- 3 w1, xlander bralam pod uwage ale jak dla mnie za duzy, za ciezki. Szukam takiego co bedzie sie jakos sprawdzal "w terenie" ale zeby byl lekki.

Gość gość
ja mam navingtona cadeta przy ktorym stelaz jest dokladnie ten sam lub taki sam jak przy jane muum, ogolnie jak dla mnie fajny choc testowac bedziemy w lutym bo dzidzia pod koniec stycznia bedzie :)

Gość gość
tzn.stelaz troszke sie rozni wlasnie teraz zauwazylam bo inne zdjecie mi sie otworzylo ;) ale bardzo podobny jest ogolnie ten wozeczek

Gość gość
a widzialas moze jane muum "na zywo"?

Gość gość
niestety nie

Gość gość
ja widziałam dzisiaj :) wózek bardzo ciekawy. lekki zwrotny lekko się podbija. ogólnie naprawdę ciekawy. będziemy się mu jeszcze przyglądać bo w naszym sklepie mieli tylko jeden typ ;)

Gość gość
No właśnie Jane muum - jak możecie napiszcie jak z nim jest w dłuższym używaniu proszę. Po obejrzeniu kilku wózków ten akurat zwrócił moja uwagę pod kilkoma względami i się zastanawiam mam jeszcze 3 miesiące do porodu ale wózek chciałabym już kupić za jakiś miesiąc bo pierwsze dziecko było wcześniakiem

Gość gość
Muum= rewelacja, naprawde wózek bez żadnych zastrzeżeń ani na poczatku ani po 2 latach u mnie

Gość flyteshire
Może na youtubie pooglądaj jak sie nie mozesz zdevydowac, ja tak robiłam jak wybierałam wózek - tak zobaczysz jak sie składa, rozklada, montuje części, to głównie pokazują no i jak sie prowadzi no ale to to juz wiadomo że lepiej w sklepie wypróbować tu masz np film co na szybko znalazłam www.youtube.com/watch?v=en3FRnq48yk

Gość gość
W muumie o obsługę nie m sie co obawiać - lekko i bezproblemowo wszystkie Jane tak mają że wszystko sie przy nich robi praktycznie jedna ręka i bez użycia siły

Gość gość
slabo sie sprawdza na innej nawierzchni niz rowna, plaska czy asfaltowa, niestety.. Poza tym brak zastrzezen, bardzo fajnie sie sklada.

Gość gość
nie do końca sie nie sprawdza na mniej równej powierzchni, mam muma od roku a nie jeżdżę tylko po galeriach, mam drogę starą ciągle łataną, beton ale na peryferiach wiec wiecie same i daje rade, po parku też jeżdżę i to nie tylko alejkami znam wózki co prowadzi sie gorzej niż mum naprawdę, mam porónanie, on sobie całkiem dobrze własnie radzi

Gość gość
Też nie narzekam na prowadzenie - mam Muum od roku , bardzo lekko i dość zwrotny , fajny wózek