Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollon20

Dziewczyna zadzwoniła dziś

Polecane posty

Gość Pollon20

I powiedziała, że lepiej, jak o niej zapomnę :/ O co Wam dziewczynom chodzi, jak tak mówicie? Nie jesteśmy razem, ale coś iskrzy.

Gość gość
chce zebys ja w******* i sprawdza czy po takiej info zadrzesz kiece i rozp********z wszystko byleby nie mowila takich rzeczy prowokuje cie do dzialania mysi ze jak postawi wszytsko na jedn akarte to sie zmoblizujesz i okreslisz o co ci chodzi bo widzi ze miedzy wami to takie nie wiadomo co musisz odbic pileczke ale najpierw znajdz swoje jaja

Gość Pollon20
Napisałem do niej później dwa smsy, ale nie odpisała. Nie chcę się narzucać i wyjść na natręta, pisząc kolejnego lub dzwoniąc. A spotkać się z nią w najbliższym czasie nie mogę :/

Gość gość
Powiedz zebybci wytlumaczyla bo ci zalezy na niej i chcesz znac powod chociaz. Pisz te smsy,nie nasz nic do stracenia

Gość gość
dobrze radzi ten powyzej w zwiazkach trzeba jasno i wyraznnie artyjulowac swoje potrzeby i pragnienia inaczej pozniej wszytsko wyplynie i po latach sie dowiesz ze ona nigdy nie miala z toba orgazmu albo on nienawidzi pomisporowej a zawsze wpeirdalal az sie uczy trzesly rozmowa jest wazna szczerosc i prawdziwosc falsz sie wyczuwa jesli ona pisze takie tajemnicze smsy to znaczy ze nie jest prawdziwa i cos kominuje iczen by zadzownila a jesli w smsmie to by napisala wiec i wytlumaczyla o co chodzi wyglada mni na popaprana wariatke i radze byc ostroznym od razu bierz ja krotko przy ryju bo jak sie rozbryka to bedzie takie smsy i inne akcje odwakac regularnei