Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhgf

jak zatytułować meila z CV

Polecane posty

Gość gośćhgf

Jestem nauczycielem z wykształcenia i chciałabym porozsyłać swoje CV do kilku szkół. Jak zatytułować meila do dyrekcji? Zaznaczam, że te szkoły nie umieściły żadnego ogłoszenia że szukają pracownika, więc mój meil nie jest odpowiedzią na takie ogłoszenie!

Gość gość ja
na bym napisała: Chętnie podejmę pracę w Państwa ... (firmie, szkole) załączam CV najlepiej sama to określisz , pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość gość
może poprostu - Poszukuję pracy, (tu nazwa przedmiotu, którego uczysz ) i CV, np Poszukuję pracy NAUCZYCIEL BIOLOGI CV

Gość gość
Odpowiedzi już dostałaś, ale zastanawiam się dlaczego rozsyłasz maile zamiast pojeździć po szkołach? Sama jestem nauczycielem i nie wyobrażam sobie takiego sposobu poszukiwania pracy. A maile dochodzą do sekretariatu, sekretarka czyta i co ważniejsze może wydrukuje dla dyrekcji, więc tytuł musi być jasny. Ja na pewno poszłabym osobiście, zadzwoniła wcześniej z zapytaniem kiedy mogłabym się spotkać z dyrekcją i pojechała.

Gość gośćhgf
dokładnie to rozsyłam CV po przedszkolach a nie szkołach. Uczę przedmiotu, który ma 1h tygodniowo w jednej grupię w siatce godzin. W przedszkolu są zazwyczaj 2 grupy co oznacza 2 h mojego przedmiotu. Więc nie bardzo mam siły i zdrowie, żeby latać po wszystkich przedszkolach w mieście i nie mam ochoty rozmawiać z każdą dyrekcją dla 2 h!!!!

Gość gość
praca - CV zdecydowanie tak, prosciej, lepiej.

Gość gość
dokumenty aplikacyjne na stanowisko .....

Gość gość
np uważam, że w meilu powinien bbyć przedmiot którego uczysz, potem słowo praca i CV

Gość gośćhgf
dziękuję wszystkim za odpowiedzi