Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc dla mojej rodziny

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy pięcioosobową rodziną ,ja z mężem i trójka dzieci w wieku :córka 16 lat ,syn 13 lat , i córka 3 latka . Mój mąż choruje na rozedme płuc a ja mam chore serce . Żyjemy tylko z zasiłku rodzinnego i z męża świadczenia z powodu choroby . Proszę ludzi o dobrym sercu o pomoc dla mojej rodziny . Brakuje nam wszystkiego od żywności po środki czystości itp . Nawet na chleb brakuje . Bardzo proszę o pomoc . 64045190@wp.pl

Gość gość
Forum pomocne emamy sprawdza dokumenty i dziewczyny pomoga

Gość gość
Nie chcę się czepiać, ale dlaczego osoby których nie stać na dzieci mają ich tyle? Ja nie pracuję z własnego wyboru - mam małe dziecko, mąż tylko pracuje, stać nas na życie na poziomie, ale bez szaleństw i nie wyobrażam sobie płodzić więcej dzieci, z uwagi na to, że nie potrafiłabym potem żebrać.

Gość gość
Poproś Owsiakia - Owsiak ma to ci da. Zgarnia koopę szmalcu.

Gość gość
Wszedzie te twoje ogloszenia ciekawe ile osob juz wam pomogło. Piszesz ze masz chore serce a najmlodsze dziecko ma 3 lata ciekawe jak je urodzilas

Gość gość
Mając chore serce decydowałaś się na kolejną ciążę??? I do tego nie mając pieniędzy na życie??? No wybacz, ale ja mam sobie od ust odejmować, nie decydować się na drugie dziecko choć bardzo bym chciała, ale mnie na nie nie stać, a pomagać tobie?

Gość gość
Gosc 12:35, ty jestes pier````ta, po co tak piszesz, po co dzieci, to nie twoja sprawa i uwazaj bo moze sie tak, ze twoj maz "z wlasnego wyboru"odejdzie i zostaniesz sama z bachorem, bez pieniedzy, bo przeciez pracy nie masz, i wtedy ktos powie dokladnie to samo co ty teraz

Gość gość
tak jest baczność jeśli nie dla matki to dla nic niewinnych dzieciątek bo jak im się w życiu ułoży to wy będąc w przyszłości star****** a dziś zapyziałymi jędzami po pomoc do nich wyciągniecie swe niecne brudne łapy!!!!

Gość gość
Napisałam, że pracy nie mam z własnego wyboru. Jak to co mnie obchodzi że ktoś ma kupę dzieci na które go nie stać. To, ze dzieciom dzieje się z tego powodu krzywda!

Gość gość
Oczywiście nie dosłownie ale np. przez domy pomocy społecznych na owe czasy!