Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość empirion

Poruszyc ten temat ?

Polecane posty

Gość empirion

Bylo cudownie bosko. Przez to wszystko nawet nie zauwazylem co sie stalo. Dopiero rano dotarlo do mnie, ze ja rozdziewiczylem. Nie spodziewalem sie tego. Mamy po 26 lat. Ona nic nie mowi na ten temat. Nie wiem czy to tak zostawic, czy ona tego chce, zebym myslal, ze ona tez miala partnerow, meczy mnie to.

Gość pospieszalski
tylko szczerosc warto rozmawiac lol

Gość gość
a skad wiesz ze byla dziewica?

Gość empirion
Przeciez nie miala okresu. Sa rowniez inne tematy, na ktore nie rozmawiamy, ale nie dotyczace nas bezposrednio. A z tym fantem nie wiem co zrobic. Znamy sie na tyle, ze wiem, ze gdyby to bylo wazne, to juz dawno poruszylibysmy ten temat. Moze po prostu nie chce, zebym wiedzial, ze jestem jej pierwszym ? Kto zrozumie kobiety ?

Gość gość
Pewnie myślała, że jak będziesz wiedział o tym jak długo była dziewicą to ją wyśmiejesz, udaj że nie zauważyłeś :D.

Gość gość
Pewnie dostala okres po sexie ,a Ty dorabiasz ideologie ,na pewno gdyby to byla dziewica rozpoznalbys po zachowaniu ..

Gość pomaranczlala
Ale o czym Ty chcesz rozmawiać?

Gość pomaranczlala
"Moze po prostu nie chce, zebym wiedzial, ze jestem jej pierwszym ?" Niewykluczone. Może też po prostu nie przykłada wagi do tego, kto jest jej pierwszym albo do czczenia dziewictwa, także nie uważa tego za nic istotnego. To sp************ym facetom się wydaje, że dla kobiet "niewinność" ma znaczenie, a tak naprawdę rusza to tylko zboczonych facetów.

Gość gość
jesteś żałosny, jeśli sam inr=tuicyjnie nie potrafisz tego założyć , k*****a gdzie ci mężczyźni!!!!

Gość gość
Nie powiedziała Ci ze jest dziewicą? Ludzie czy wy w ogóle rozmawiacie ze sobą czy tylko sypiacie?

Gość empirion
Nasza "przeszlosc" jest tematem tabu. Ona mnie nie pytala o byle partnerki, ja jej tez nie.

Gość Posłuchaj rady
Cześć, ja rozprawiczyłam mojego chłopaka, ale on mi się przyznał dopiero po paru miesiącach, że byłam pierwszą. Takie sprawy lepiej omówić od razu i mieć jasną sytuację.

Gość empirion
Sytuacja jest jasna. Chyba niepotrzebnie zaprzatam sobie glowe. Bedzie chciala, to mi powie. To chyba tylko dla facetow jest takie wazne.

Gość Edel
Ale skąd pewność, że dziewczyna była dziewicą? Miałam podobną sytuację. Zakończył się mój wieloletni związek, bardzo to przeżyłam i dopiero po roku czasu miałam znowu zbliżenie. Tak się złożyło, że podczas stosunku krwawiłam. Nic mnie nie bolało, ale mój obecny partner też myślał, że jestem dziewicą. Spytał się mnie wprost. Oczywiście zaprzeczyłam chociaż chyba nie do końca mi wierzy nawet do dzisiaj :D A od ginekologa dowiedziałam się, że czasem tak bywa jak ma się długą przerwę, albo jak np. stosunek trwa bardzo długo i może dojść do obtarcia.

Gość jakie te baby są głupie
:) o boże

Gość empirion
Tak by bylo najlepiej. Nie chce byc gorszy od niej.

Gość pomaranczlala
Zdecydowanie tylko dla facetów jest to takie ważne. Co ma być jasne? Jakie to ma znaczenie, czy spała z kimś wcześniej?

Gość gość
Dobrze, że mam to już za sobą.

Gość gość
Ja tez nieraz przy stosunku krwawię gdy facet ma dużego.To są obtarcia.Wiec skoro ona ma 26 lat to nigdy w zyciu nie byla dziewica.