Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracam sobie o 5 rano z imprezy a tu nagle podbija jakis nienormalny typek

Polecane posty

Gość gość

I zaczyna isc za mna i pytac sie jakiej jestem narodowosci, ze jestem piekna i inne takie bzdury. Oczywiscie zignorowalam go zupelnie ale ze on nie przestawal i uparcie za mna szedl to po jakis 5 minutach powiedzialam mu zeby sie odp******il. A on wtedy zaczal mnie normalnie dotykac ramieniem i caly czas mi powtarzal, ze jestem piekna. Bylam zla i zmeczona wiec krzyknelam do niego zeby mnie nie sledzil i go odpechnelam a wiecie co on zrobil - uderzył mnie w twarz na odlew. I nie, to nie jest prowokacja.

Gość gość
Zglosilas na policje?

Gość gość
To było w okolicy stacji centralnej w Amsterdamie, poszłam wtedy do kolesia z obsługi i wytłumaczyłam mu co się stało. Próbowaliśmy znaleźc tego delikwenta ale jakby się rozpłynął w powietrzu. Serio, nie życzę nikomu takich przygód. Skąd tacy psychole się biorą?!?

Gość gość
Nie. Natychmiast sie ogarnelam i sprowadzilam goscia do parteru. Nastepnie zastosowalam duszenie trojkatne z dosiadu dopoki nie zaczal klepac w chodnik. Po wszystkim przeprosil, a ja pospiesznym krokiem oddalilam sie do domu.

Gość gość
14;03 - podszyw, bylam w takim szoku że ostatnie o czym myslalam to zeby go bic szczegolnie, ze nie potrafie sie bic w ogole.

Gość gość
Jak chcesz to mogę cię nauczyć paru chwytów z MMA na takie sytuacje :classic_cool:

Gość gość
Ja w polsce w maju szlam z kolezankami do klubu, ja szłam przodem, bo chcialam podejsc do sklepu po drugiej stronie ulicy,a potem sie z nimi zrównac, byla 2 w nocy bodajze i jakis typem tez sie przyczepil, zaczal mwoic ze jestem piekna i co kupuje, stal przy drzwiach i czekal na mnie, gadal jakies głupoty, potem szłam w strone koelzanek,a on za mna, mowie mu "s********j" a on "co? s********j?", podneigl, chwycil mnie za włosy, tak zgiał w pół i kolanem w twarz. Taksówkarze stali, kilak aut, nikt nie wyszedł, ja ucieklam na głowna ulice 5 metrów w góre, kolezanki tez, koles sie rozplynal. Badzcie mile dla nocnych podrywaczy