Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak krwawienia

Polecane posty

Gość gość

hej, zażywam tabletki anty, zawsze mam krwawienie 4 dnia przerwy, teraz go nie mam, zażywam tabletki już od 3 lat i pierwszy raz mam tą sytuacje, pomocy

Gość gość
czekaj dalej.

Gość gość
nigdy tak nie miałam, czy to normalne?

Gość gość
pomocy, boję się

Gość gość
"Podczas stosowania doustnej antykoncepcji hormonalnej może wystąpić sytuacja, w której podczas 7 dniowej przerwy przeznaczonej na krwawienie do tego krwawienia nie dojdzie. Mowa oczywiście o sytuacji opisanej przez Panią czyli o regularnym stosowaniu tabletek. Uważa się, że czasami endometrium może nie osiągnąć grubości umożliwiającej złuszczenie, a w związku z tym nie dojdzie do krwawienia. Ochrona antykoncepcyjna jest zachowana i można współżyć także podczas tej przerwy. Następne opakowanie bez względu na krwawienie należy rozpocząć zgodnie z planem. Sytuacja braku krwawienia zazwyczaj zdarza się sporadycznie, ale gdy stanowi to częsty problem, wówczas należy skonsultować problem z ginekologiem, który dobierze inny preparat. Podsumowując nie ma powodów do obaw." http://portal.abczdrowie.pl/pytania/witammam-28-latbiore-tabletki-rigevidon-prawie-3-latazaczela

Gość gość
a czy stres może opóźnić takie krwawinie?

Gość gość
robiłam test i niby ujemny wyszedł