Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maturzystka21

pielęgniarstwo 2015 uj

Polecane posty

Gość gość
Moja córka też w tym roku zdawała maturę i mówi, że poziom był gimnazjalny. Ja też mam taką nadzieję, bo nam potrzeba ok 90% z biologii, chemii i matematyki.

Gość gość
a jak myślicie czy z wynikami ok 45%z R bio i 70z P polskim mam szanse?

Gość gość
Akurat konsultowałam wszystkie swoje odpowiedzi z nauczycielką z biologii, pułap który podałam to najniższy, jaki mogę uzyskać, mogę też więcej - wszystko zależy od sprawdzającego, także nie rzucaj się tylko przyznaj, że jesteś tumanem. Ot co 🖐️

Gość gość
To rozumiem, że na tym forum siedzą tylko debile, tak? :D Ładnie się oceniasz. :)

Gość gość
Jestem z V liceum ogolnoksztalcacego w Krakowie ;) Czyli z najlepszego. W gimnazjum wygralam olimpiade z biologii wiec tumanem nie jestem. Szczerze mowiac nie chce mi sie tutaj dyskutowac bo rownie dobrze moge napisac ze 90 % z palcem w d***e...i kto mi zaprzeczy. Pozdrawiam !

Gość gość
pewnie ze jest ciezko w porownaniu do pwsz ale tylko w teorii bo my mamy wiecej praktyki, macie tylko 16 przedmiotow? u nas na I roku wiecej.

Gość gość
i my mamy wiecej praktyk do zrobienia w wakacje, sesja to nic jak trzeba harowac.

Mikomi! jakie przedmioty zdawalas na maturze? ciezko bylo sie dostac? Planuje isc na pielegniarstwo w tym roku z rozsz polskim 73%, rozsz ang 50% i zdecydowalam sie zdawac biologie w tym roku jeszcze wiec czekam na wynik ale boje sie,ze sie nie dostane.. a jak wykladowcy?

Gość gość
Ja tez się wybieram w tym roku na pielęgniarstwo, ale widząc dzisiejsze wyniki matury trochę się przestraszyłam... Jak wam poszło?

Gość gość
srednio,ja jestem rocznikiem 95 i jeszcze w tym roku zdawalam pods biologie ale 50% tylko a polski rozsz mialam 75 ale slyszalam,ze duzo osob zapisuje sie na ten kierunek awaryjnie i potem sie zwalniaja miejsca na druga ture,wiec mam nadzieje..

Gość gość
- czyli nie dostałaś się? mi się udało :)

Gość Mikomi
jeśli chciał by ktoś materiały na pierwszy rok Na pięlęgniarstwo UJ to chętnie odsprzedam

Gość Mikomi
kontakt do mnie to Tel: 516494714 GG: 55193891