Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość zajścia w ciążę.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w dosc nietypowej sytuacji. 30 grudnia mój chłopak 'włozyl' mi czubek swojego penisa do pochwy na minutę. Dosłownie na minutę. Nie mieliśmy zabezpieczenia, był do ostatni dzień okresu, bo zaczął mi sie 27. W ogole nie doszedł, dopiero wieczorem, gdy zadowoliłam go ustami. Czy mogę się spodziewać ciazy?

Gość gość
jeżeli była tam sperma to mogłaś zajść.

Gość gość
Nie, nie. Chłopak nie doszedł. Nie udało nam sie dokończyć. Jedynie wieczorem w ustach, ale to inna historia.

Gość gość
No to jaka ciąża? Bez spermy nie ma ciąży.

Gość gość
Słyszałam, że podczas silnego podniecenia u mężczyzn wydziela sie preejakulat, w którym też istnieją plemniki... Stad moje pytanie.

Gość gość
niektórzy mówią że nie ma tam plemników zdolnych do zapłodnienia. A poza tym gdyby było to silne podniecenie to zakończyłoby sie wytryskiem a skoro tak nie było to nie ma o czym mówić.

Gość gość
Śmieszna sprawa, i całkiem chyba nierealna. Dostałam wczoraj gorączki, 38,2. Dziś jest raczej ok. Wczoraj miałam nudnosci, miałam ochotę wymiotować. Jdnakze dzis jest lepiej. Pozostało mi tylko uczucie mocnego głodu. Czytałam na wielu forach objawy, i no to kolejny powód do strachu. Chyba wpadłam w ciąże urojoną. Ale no, czasem pobolewa mnie jajnik, nie mam pojecia... Jestem nieco za młoda na macierzyństwo, wiec jednak bym nie chciała, zeby cos sie stało. Dlatego robiłam to przez minutę, samym czubeczkiem, bez wytrysku, ani niczego. No i nie mieliśmy prezerwatywy, bo miałam okres.

Gość gość
Minuta to długo... W prejakulacie również występują plemniki zdolne do zapłodnienia, czego moja córeczka jest świetnym przykładem

Gość gość
Jednak przy regularnych cyklach w ostatni dzień miesiączki jest dniem nieplodnym

Gość gość
Miałaś również niepełną penetrację? Bo u mnie było jedynie masowanie czubkiem pochwy... Tzn leciutkie wsunięcie go. Nawet nie wiem, czy mi przebiło błonę.

Gość gość
Jakie wy dziewczyny jesteście głupie. Chcą seksu, a się nie zabezpieczają. Nie umiecie użyć prezerwatywy? Nie umiecie wyliczyć dni płodnych? Nie chcecie iść do ginekologa po antykoncepcję hormonalną? Później jest płacz i zgrzytanie zębów.

Gość gość
Nie to, że glupie. Byłam pewna, że gdy jest okres, nie bedzie ryzyka. Tyle. Gdyby nie było okresu, nie zgodziłabym sie na cos takiego.

Gość gość
To jak byłaś pewna to co się teraz zalisz? Podczas okresu przy regularnych cyklach ryzyko zajścia w ciążę jest równe zeru, oczywiście jeśli owulacja się nie przesunie. Poczytaj trochę

Gość gość
Czytam od wczoraj. Wszystkie zdania są podzielone. Jedne zachodzą, drugie nie. Gdyby było jedno wspólne zdanie, nie napisałabym tego pytania.

Gość gość
Cykle regularne, 26-28 dni.