Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu kobiety które mają problem zajścia w drugą ciąże

Polecane posty

Gość gość

pierwsze dziecko zostało poczęte w 8 cyklu starań, czy to może świadczyć już o jakiś nieprawidłowościach? czy też może sam fakt urodzenia jednego dziecka jest gwarancją na brak problemów z płodnością?

Gość gość
ile już się staracie? no nie ma zasady...właściwie to może być wszystko, albo jeszcze po postu nie ten czas :). czasem po ciąży może np. być problem z drożnością jajowodów, tak mi gin powiedział...

Gość gość
jest coś takiego jak niepłodność wtórna w przypadku trudności z poczęciem kolejnego dziecka...poza tym płodność u facetów też się może zmieniać w czasie, nie tylko u kobiet.

Gość gość
jeszcze się nie staramy ale powoli przygotowujemy się psychicznie i tak się zastanawiam.

Gość gość
No spokojnie, nie martw się na zapas, bo może zanim się obejrzysz będziesz w ciąży ;) Ja zaszłam w 3 cyklu z jednym jajowodem, a teraz już jakiś 6, 7 miesiąc i nic, ale jeszcze nie powód do niepokoju ;)

Gość gość
ja pierwsze dziecko urodziłam mając 22 lata w wyniku wpadki a drugiego dziecka nie mogę urodzić od przeszlo 12 lat.

Gość gość
eh jak widać każdy ma inaczej... my o pierwszego malucha staraliśmy się dosyć długo bo niecałe dwa lata, przy drugim skarbie już psychicznie nastawiłam się, że znów będzie tak długo albo i dłużej a tu bah - udało się w 2 cyklu, byłam w szoku :)