Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aligator996

Sukienka z rozcięciem na nodze jakie rajstopy?

Polecane posty

Gość aligator996

Cześć. Mam pytanie do Was jakie rajstopy założyć do czarnej długiej sukienki z rozcięciem na nodze. Chodzi mi najbardziej o kolor i firma rajsto.

Gość gość
Czarne! Jeju jak ślicznie się ubierasz. Masz gust!

hm jeśli suknia jest długa i czarna to rajstopy w takim samym kolorze moim zdaniem nie pasują.. Powinny być cieliste, a jakie to już zależy od Twoich upodobań :)

Gość aligator996
Tez właśnie myślałam o cielesnych ale chciałabym takie żeby nie było widać ze to akurat rajstopa. Opole nogi lecz mama nie pozwoli mi iść bez rajstop na studniówkę bi jest zimno. Kurcze nie wiem co zrobić :/

Jeśli zależy Ci na tym, żeby były one jak najmniej widoczne to powinnaś wybrać 6-8 DEN. Skrót DEN oznacza gęstość splotu włókien, no czyli prościej mówiąc grubość rajstop. 6-8 DEN są niemalże niewidoczne, więc myśle, ze Tobie by odpowiadały. Pozdrawiam :) A jeśli nie wiesz jak wybrać te 6-8 DEN to idź do jakiegoś sklepu np. z bielizną i poproś ekspedientkę, żeby Ci pomogła :)

Gość gość
na studniowce bedzie ciemno/sztuczne swiatla, nie bedzie widac rajstop/ponczoch. i koniecznie cieliste, nie czarne :) udanej zabawy!