Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe czy istnieją dziewice starsze niz 25 lat

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie?

Gość gość
Istnieją. Osobiście znam min. 2.

Gość gość
Ciekawe jak to możliwe. I czy mocno je nosi. Ciekawe czy wyglodniala dziewica wręcz rzuca się na partnera by dobrac się do swojego partnera

Gość gość
Ja mam 19 lat i jestem dziewicą i nikomu się do tego nie przyznaję , bo nie chce słuchac głupich komentarzy. Imprezuje często , uwielbiam to , dużo pije , lubie sobie zajarać , więc ludzie uważają , że to nie możliwe żebym była nadal dziewicą.. koleżanki uważają że kłamię. A więc pamiętajcie NIE OCENIAJCIE PO POZORACH :) Ja osobiscie czekam na odpowiedniego faceta , a że takiego nie spotkalam jeszcze , to nie zamierzam wchodzić do łózka pierwszej lepszej osobie.

Gość gość
Jeżeli nie zna smaku seksu to nie jest taka wygłodniała w takim sensie jak piszesz, raczej spragniona dotyku. Pewnie byłaby zachwycona męskim przyrodzeniem.

Gość zberek nie chce sie logowac
ja znam taka co ma 32 lata. powiem wam ze to widac, bo np nawet jak ja tak kolezensko przytulalem to ona czula sie nieswojo, albo zwykly buziak i tez sie wstydzila. bardzo ladna i zgrabna dziewczyna ale strach przed dotykiem ja dyskfalifikuje....

Gość gość
ja na razie mam jedynie 20 lat, ale wiem, że w wieku 25 lat nadal będę dziewicą. seks/masturbacja jest u mnie niemożliwa z powodów fizycznych. podejrzewam, że będzie mi z tym bardzo ciężko, bo nie jestem aseksualna, ale niestety, takie życie. wokół mnie wszyscy potracili dziewictwo w wieku 14-17 lat i większość osób podchodzi do mnie jak do kosmitki, choć wg mnie absolutnie nie mam się czego wstydzić

Gość gość
ja byłam dziewicą do 29 lat. Dłużej już nie mogłam wytrzymać:)

Gość gość
ja tam nie jestem wyglodniala, pierwszy raz to jest ot tak zeby stracic, przewaznie nieprzyjemny i bolesny, wiec na to gloda nie mam, ale zeby sie popiescic z kims to czemu nie

Gość gość
mam ubaw jak słysze,ze jak stara dziewica to wygłodniała :) jakby była wygłodniała to by nie była dziewicą młociu :)

Gość gość
Byłam dziewicą do 24 roku życia, wygłodniała nie byłam, raczej wystraszona :D I tylko jednemu pozwoliłam straszyć się nieco dłużej żeby mogło dojść do starty dziewictwa hahaha

Gość gość
Siostra lolegi ma 54 lata i jest dziewicom o ile sama.sie niepotargala . niejest brzydka mimo wieku ale prawie zakonnica . nieeoUmie takicj kobiet Zeby chociaz lsiedzu dala a ta pista nawet psa niema.7 swiarow ryle pieszczemia.sie marnoje:-(7 swiatow

Gość gość
18:14 jak to niemozliwe z powodow fizycznych??