Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastolatki a seks jak to jest naprawdę pytanie

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi jak to jest z dzisiejszymi nastolatkami. Czy faktycznie jest tak ze wiekszosc dziewczyn 15-22 lat uprawia seks, sa zboczone, malo kulturalne, przeklinaja, masturbuja sie przed p****lami, ida do lozka z kazdym facetem ktory sie im spodoba? Z jednej strony wydaje mi sie ze obraz dzisiejszych nastolatek jest mocno przerysowany ale z drugiej patrzac np na to jakie zdjecia wklejaja na faceboka czy fotke dziewczyny to dochodze do wniosku, ze niczego sie nie wstydza i cchetnie pokazuja swoje nagie cialo. Pytanie to kieruje do nastolatek, czy w waszym towarzystwie jest tak jak napisalem czy tylko zdarzaja sie nieliczne male przypadki takich zachowan?

Gość gość
BZDURA i masońska propaganda. Mam 19 lat i jestem dziewicą podobnie zresztą jak moje przyjaciółki

Gość gość
hmmm 22 lata to juz nie taka nastolatka. co innego 15 lat, to zdecydowanie za wczesnie na sex.

Gość gość
bzdura. 70% to zwykłe dzieciaki, które nieśmiało coś czytają, ale nie próbują nic przed 17-19 rokiem życia. pozostałe 30% to nieco bardziej "rozwinięta" młodzież, która po prostu nie wie jak znaleźć ujście dla swojej potrzeby akceptacji i pożądania, zaś wrzask, że "do książek" przynosi skutek wręcz odwrotny

Gość gość
Chwila, co ma seks to tego wszystkiego co opisałeś? Nawet jak młode kobiety/dziewczyny uprawiają seks to nie znaczy, że są wulgarne czy "zboczone" albo sypiają z każdym.

Gość gość
Chodzi o to jak sie zachowuje. Jak czytam czasem wpisy i ogladam zdjecia jakie mlode dziewczyny wklejaja to sie zastanawiam czy one takie naprawde sa czy tylko udaja. Wiekszosc dziewczyn pokazuje biust do fotki, skapo sie ubiera, pokazuje jak najwiecej i tak dalej. Co drugie slowo na K. Nie wiem no pytam z ciekawosci mam 30 lat i zastanawia mnie czy faktycznie mlodzi ludzie dzisiaj tak sie zachowuja czy to sciema i wiekszosc jest normalna.

Gość gość
Myślę, że ściema. co prawda nie jestem juz nastolatką, ale jak nią byłam to samo się mówiło, tylko jakoś widać tego nie było - to raczej były "wyjątki".

Gość gość
autorze czy sugerujesz, ze wszystkie dziewczyny pokazujace biust do fotki sa latwe i puszczalskie?

Gość gość
To zalezy. Np trybson z warsaw store mial w 1 sezonie 19 lat. Wygladal jakby mial 30 i zaliczal panienki co impreza. Tak wiec na pewno prawiczkiem nie byl a z jego wygladem mogl zaczac w wieku 15 lat. Tacy co wygladaja na 20 latkow mając 15 lat to moga juz sie *****c

Gość gość
Ja mam 18 lat i jestem jeszcze dziewicą , mam kilka kolezanek ktore rozpoczeły uprawiac seks w wieku 16 , 17 lat , i mam takie ktore są nadal dziewicami.

Gość gość
Ale pdzyznajcie ze te ktore zaczely uprawiac seks wczesniej wygladaly duzo starzej niz w rzeczywistosci

Z moich obserwacji wynika, że jest 50/50:) Jest dużo ładnych młodych dziewczyn, które np się uczą, albo mieszkają na wsi zabitej dechami:) Nie mają nawet z kim ten teges:) Albo nie chcą jeszcze:) Oczywiście o nich nikt nic nie wie, bo o tym nie gadają:) Tylko planują przyszłość, a nie ryzykują ciąże lub opinie:) Na te sprawy będą miały jeszcze czas. Ja tak zauważyłem:) Może się myle:)

Gość gość
W wieku 16 lat to wiele dziewczyn decyduje się nie tylko na seks, ale również na dziecko. Dziwne? Nie, bo to pokazują statystyki. Poza tym zakładam że większość z nich chciała urodzić. Inaczej dokonałyby aborcji. Chyba że są głupie i rodzą niechciane dziecko.

Gość gość
zaczynają wcześnie bo po co tracić czas jak się zestarzeją to będą miały o czym opowiadać wnukom !!! :D 🖐️