Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upojny

wredna matka

Polecane posty

Gość upojny

Zerwala ze mna, bo jej mama naopowiadala takich bzdur, ze mi szczena do kolan opadla, jak to uslyszalem. Przypadkiem prawda wyszla na jaw. Spotkalismy sie dzisiaj. Strasznie jej przykro i wstyd, nie moze mi spojrzec w oczy. No i co z tego, ja ja nadal kocham. Czy ona nie moze mnie znowu pokochac ? Co jest grane ?

umów się z nią że następnym razem ma informować cię o wszystkich newsach zasłyszanych od matki, daj jej trochę czasu próbnego i zobacz czy wszystko jest ok jeśli tak to wracaj :)

Gość upojny
Nie umowie sie, bo to koniec. Spotkala sie dzisiaj ze mna tylko po to, zeby mnie przeprosic.

Gość gość
ja bym sobie z matką porozmawiała. A skoro dziewczyna się spotkała żeby przeprosić to chyba nie wszystko stracone, jeśli wie, że zbyt pochopnie we wszystko uwierzyła

Gość upojny
Zrobila z siebie idiotke. Powiedziala chlopakowi dziewczyny, z ktora to niby ja zdradzalem, co my to wyprawiamy, a on ja wysmial, podal jej kilka przykladow, ze to po prostu fizycznie nie bylo mozliwe. Totalna zalamka. Moze jak dojdzie do siebie, to zacznie ze mna rozmawiac.

Gość gość
Otruj stara będziesz miał spokój