Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim facecie? ostatnio poznałam

Polecane posty

Gość gość

faceta który mnie swoimi poglądami zaskoczył, ale nie ma sie chyba co dziwić, taki typowy ru/chacz z tego co mówił. ale ciekawe jest to że nie uważa tak jak większość facetów, że im kobieta miała mniej partnerów seksualnych tym lepiej, są zazdrośni on uważa że dobrze że kobieta lubie sie ''rżnąć'' i taka doświadzona będzie lepsza w łóżku, że kobieta powinna sobie znajdować faceta który by jej zawsze dogadzał, nie ma nic absolutnie do tego jeśli jego kobieta miała by przed nim bujną przeszłosć seksualną i nie byłaby dla niego dziwką zatkało mnie troche bo sie z czymś takim nie spotkałam, czy taki facet może traktować dziewczyne poważnie czy tylko na ru/chaniu mu zależy?

Gość gość
chciałabym tez poznać opinie facetów czy też by chcieli taką którą 50 facetów miało, czy jednak im mniej tym lepiej?

Gość gość
up

Gość gość
a jak myślisz na czym mu zależy ?? no chyba to jasne, że żenić on się nie chce tylko dobrze zabawić

Gość gość
Większość facetów nie chce wiedzieć o przeszłości swoich wybranek (albo chce usłyszeć, że albo było ich bardzo niewielu, lub byli słabi w łóżku). Ja nie mam nic przeciwko, jeśli dziewczyna miała bujne życie seksualne, ale nie chcę się zagłębiać w tym temacie i słyszeć o jej byłych. Niby człowieka to interesuje, ale lepiej nie poruszać tego tematu. Facet z którym gadałaś, albo lubi ten sport i nie zamierza się angażować, albo rzeczywiście mu to nie przeszkadza.

Gość gość
Hmm, zdaje się że masz rację, zależy mu tylko na jednym, a mówi tak tylko po to, aby dostać czego oczekuje.a tak naprawde kobieta dla noego to szmata....

wydaje mi się, że najpierw powinnaś go poznać, bo jak pójdziesz z nim do łóżka za wcześnie to może się okazać że jesteś dla niego "za słaba" ... jest całkiem bezpośredni, aż za bardzo ale mimo tego może okazać się fajnym facetem. A nic Ci nie zaszkodzi jeśli spędzisz z nim trochę czasu :) Ale lepiej zachowaj ostrożność :P

wydaje mi się, że najpierw powinnaś go poznać, bo jak pójdziesz z nim do łóżka za wcześnie to może się okazać że jesteś dla niego "za słaba" ... jest całkiem bezpośredni, aż za bardzo ale mimo tego może okazać się fajnym facetem. A nic Ci nie zaszkodzi jeśli spędzisz z nim trochę czasu :) Ale lepiej zachowaj ostrożność :P

Gość gość
nie zamierzam być jego kolejną zdobyczą nie ma też problemu z nazywaniem niektórych kobiet wprost ''k****ami'' więc to mi sie też rzuciło

Gość gość
tylko o jakich kobietach/dziewczynach on mówił, czy o przyszłych partnerkach na jedną noc, na kilka miesięcy znajomości, czy może o swojej przyszłej żonie, matce jego dzieci. Myślę, że typ ma takie podejście, ponieważ lubi seks, i lubi takie dziewczyny, które nie stronią od różnych przygód. Faceci z reguły są zazdrośni, jeśli chodzi o ich wybranki, z którymi wiążą swoją przyszłość. Nie łatwo im przetrawić, że ich słoneczko ma duży przebieg.

Gość gość
up