Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciążą

Polecane posty

Gość gość

Witam, na 7 dni przed planowaną miesiączką odbyłam stosunek przerywany z partnerem. PO miałam normalne symptomy PMS kłucie lewego jajnika, lekki ból w podbrzuszu, wrażliwsze, powiększone piersi. Teraz jestem na 2 dni przed miesiączką i albo panikuje albo to ciąża. Mam podwyższoną temperaturę ciała 37,2 , gorące podbrzusze. Nadal boli mnie podbrzusze, ale czuję się jakbym była przeziębiona. Zimno mi, ogólne rozbicie, brak apetytu, wypieki na buzi. Niby w ciąży nie powinnam być, ale przez tą prezerwatywę wyszedł stosunek przerywany (dni niepłodne). Mierzyłam temp w pochwie rano: 36,9 teraz: 37,7. Czy to tylko choroba ?

Gość gość
temp. w pochwie mierzy się zawsze rano, o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka.

Gość gość
po 5 dniach od stosunku nie ma objawów ciąży. Nie świruj.

Gość gość
po wypiekach na buzi to już na bank ciąża! to 100% objaw ciąży. gratulacje!

Gość gość
Wiem, że pomyślicie że dzieci biorą się za sprawy dorosłych. Może po części jestem dzieckiem. Nie mam kogo o to zapytać do ginekologa umówiona jestem w przyszłym tygodniu, ale od tego feralnego stosunku wszędzie widzę ciążę. Co u siebie zauważę wpiszę w internet- objaw ciąży itd.... Wiem że dni niepłodne przed okresem są pewniejsze niż te po. Niedouczenie w tych sprawach wychodzi wszędzie :P