Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka lat 285

Poszukiwany facet który nie chce dzieci

Polecane posty

Gość autorka lat 285

panowie, jeśli szukacie kobiety z pasjami, pomysłami, uśmiechniętej i szczęśliwej, ale nie chcecie miec nigdy dzieci dlatego sie nie wiazecie- podajcie maila, odpisze. Mam 28 lat i chce spedzic ciekawie zycie, podrozowac, nie dam zamknac sie w kuchni bez ambicji:) Nie bede tu odpowiadac, bo matki, ktore nie maja innego celu niz dziecko nie zrozumieja tego i zaraz zaczna tu wyzywac. Piszcie:)

Gość gość
Nie szukamy takiej ale podziwiamy. Kura domowa to typowa baba z depresja :-)

Gość gość
a co kazdy ktorego znasz chce miec dzieci?

Gość gośćPiotrek31lat
Dla mnie jak znalazł do wolnego związku narazie ale musiałbyś mieć wize zeby ze mną podróżować

Gość bradley
Ja jestem facetem i mam tak samo jak autorka

Gość gość
a jakie to masz pasje ?

Gość gość
ja podam maila ale napisz taka kobieta bez parcia na dzieci to skarb!!tomek1984@wp.pl

Gość gość
przecie napisala ze tu nic nie odpisze ia wy pytania zadajecie haha

Gość gość
Kazdy pisze ze nie chce, a potem nagle w takiego wstepuje jakis pierwiastek konia rozplodowego I szuka sobie inkubatora. Niech no dobija do 40tki to sie zacznie, jak nie wczesniej. Nie wierz I'm, prawie kazdy w koncu bedzie chcial

Gość gość
podam tu maila i będę dostawał spam :o

Gość gość
to moze zaloz maila nowego tylko na taka rozmowe. do autorki- masz racje jakbym ja tak pomyslala wczesniej to bylabym kims a nie matka, bo zona nawet już nie jestem- liczy się tylko to co dzieci chca a miałam takie marzenia brawo za odwagę!

Gość gość
ja tez nie chce dziecci ale przekonalem sie o tym jak juz je mam wszyscy moi koledzy zaluja pewnie nie mam co pisac maila

Gość autorka lat 285
proszę nie bać się o spam- czekam na mail:)

Gość gość
chętnie poznam kobietę, która nie chce dzieci. Ja też nie mam i nie zamierzam mieć. Napisz papciochmiel83@o2.pl

Gość gość
Zgłaszam się potencjalnie,bo zależy skąd jesteś. Mój mail mickw2@o2.pl :)

Gość gość
choc za daleko mieszkamy szkoda fajna z ciebie dziewczyna! na poziomie powodzenia

Gość gość
ja teraz oddałbym wszystko żeby wyplątać się z małżeństwa i poznać kobietę która z uśmiechem porozmawia o czymś innym niż kupa i szczepienie. Ale pewnie nie chcesz jak już mam dziecko?

Gość gość
A ja mam taka narzeczona jak ty, tzn. z takimi samymi pogladami na posiadanie potomstwa. I tylko mam z nia problem, bo ja kocham, ale chcialbym miec kiedys dziecko. I nie wiem co robic.

Gość gość
chłopie nie wiesz czym dziecko pachnie to nic fajnego, jak ją kochasz to nie zostawiaj jej bo dla dziecka nie warto uwierz mi przegrałemn życie

Gość gość
Dlaczego szukasz na damskim forum? Wielu prawdziwych facetow tu nie znajdziesz:):)! A tak na marginesie- zjezdzilam pol swiata, mam ciekawe zycie , zainteresowania i dwojke dzieci - bo co ma jedno do drugiego? Nie dzieci przeszkadzaja w realizacji celow tylko charakter.

Gość gość
sek w tym ze wiele nie chce dzieci po prostu a nie po to zeby nie przeszakadzaly

Gość gość
dzieci przeszkadzaja (pojęcie wzgledne, po prostu zabieraja czas , chocby tak samo, jak randki z facetem), kiedy sa małe, potem, przez wiekszosc zycia, pomagaja, jeśli juz :)

Gość gość
no niestety jako ojc 18latka moge smialo powiedziec ze jest okropny, a starszy syn siedzi w anglii wiec kiedy ta pomoc bedzie?

Gość gość chcacy dziecka
Ciekawe jakie bylyby odpowiedzi, gdybym napisal, ze jestem kobieta, chce dziecka, a narzeczony nie chce ;-) Ja wiem czym jest dziecko, wiem czego chce. A mimo to chce, nie da sie tego wytlumaczyc, instynkt tacierzynskie mi sie wlaczyl i tyle. Zostane z nia, to beda wieczne pretensje, nieporozumienia, itd. Przerabiali takie sytuacje znajomi, tylko tam baba chciala, a facet nie. Gosciu zyl w takiej paranoi, ze seks tylko w gumce i to wczesniej 3 razy sprawdzanej i trzymanej przez niego prawie ze w sejfie.

Gość gość
wyszło jak ją prawdziwie kochasz, masz rację zostaw ją jak najszybciej, jak widac tym babskim forum nawet tu znajda sie tacy co nie chcą lub co mogą rodziny zostawic by byc z bezdzietną (co uważam za dno, ale chodzi o fakt)- ona znajdzie sobie kogos kto ją pokocha taką jaka jest, a ty szukaj ntakiej co da dziecko. Ale nie kłam jej już o tym ze jest jedyną miłością, bo wiadomo że tu chodzi o rozpłód

Gość gość
he he ja całe życie nie chciałem dziecka, zawsze uważałem że fundować komuś taki chory padół jak nasz świat to świństwo, nawet znalazłem kobietę co to też niby nie chciała przenigdy, a po paru latach jednak włączyło się jej no i....zgodziłem się, ale w moim przypadku los okazał się przewrotny bo uważam że nic piękniejszego nie dostałem od życia na tym świecie niż moją córkę, pozdro.

Gość gość
szkoda ze nie napisales tak o zonie...

Gość gośćsdfdghghgg
ja nie chcę mieć z Tobą dzieci :-) , pasuje ? :-)

Gość gość
nie napisałem tak o żonie bo charakter ma okropny i trudno z nią wytrzymać, pomimo tego ją kocham ale córka jest dla mnie .... wszystkim, nie potrafię wytłumaczyć dlaczego tak jest ale jest, pewnie to minie jak córka dorośnie.