Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądre jajo

satysfakcja z przyglądania się kobiecie podczas masturbacji

Polecane posty

Gość mądre jajo

Czerpię ogromną przyjemność z przyglądania się kobiecie podczas jej igraszek z własnym ciałem....nie biorąc czynnego udziału ...no może poza drażnieniem własnej męskości

Gość mądre jajo
proszę podzielcie się ze mną swoimi opiniami ... czy to jest fetysz, że zamiast stukać wolę podziwiać to co się Bogu udało najlepiej ?

Gość gość
Kiedyś nie wyobrażałam sobie że mogę masturbować się w obecności mojego partnera,a jednak zrobiłam to na jego prośbę i okazało się to dla mnie wspaniałym przeżyciem,byłam bardzo podniecona faktem że mi się przygląda,po prostu nie znałam siebie z tej strony.

Gość mądre jajo
opowiemy sobie szczegóły?

Gość gość
samo pocieranie dłonią okolic intymnych jest zjawiskiem iście szatańskim.... to jak szukanie szyfru do jaskinie diabła

Gość gość
... a zrobić to z partnerem w miejscu publicznym???

Gość gość
uwielbiam patrzeć jak kobieta zabawia się sama. Widziałęm kilka pań i muszę przyznać że to wspaniałe uczucie. Jedna była obca i warunkiem było że nie zbliżamy się mniej niż na metr. było .........zaje....ście

Gość gość
przyjemne, zdrowe i nikogo nie zdradzamy...same zalety. Czekam , aż, któraś z Pań zaraz do mnie zapuka

Gość gość
bardzo przyjemne doznanie także z perspektywy kobiety. Patrząc na onanizującego się faceta czuję adorowana i bezpieczna, a zarazem posiadająca inicjatywę. Bo to ode mnie zależy czy będzie coś więcej

Gość gość
ciekawy pomysł....nigdy nie brałam pod uwagę onanizować się przed mężczyzną. Pieszczę się regularnie, ale sama, no może przed lustrem. Ale przed kimś , to chyba bardzo krępujące?

Gość gość Facet
Myślę że widok kochanej osoby, która powierza taki widok jest godna pochwały... Chciałem napisać uwielbienia, ale boje się różnych ripost...

Gość gość
super temat jestem doświadczoną i dojrzałą kobietą. Byłabym zainteresowana spotkanie kogoś takiego , kto masturbowałby się ze mną, kto nie rzucił by się na mnie jak na ofiarę. jestem z lublina

Gość gość
A czy z kobietą magła byś to zrobić?

Gość gość
owszem , a ile masz lat?

Gość gość
Mam 34 lata,ale nie chciałabym rozmawiać o tym na forum.

Gość gość
pppqqq1@o2.pl

Gość czarna dziura1
...a ja mam satysfakcję w pokazywaniu komu popadnie

Gość gość
mój facet też lubi patrzyć, jak się sama zadowalam ....zanim dojdę - zawsze mi lubi przerwać i wskakuje z wacusiem do środka :)

Gość gość
Jetsam facetem I chetnie popatrze jak to robisz

Gość gość
ja też uwielbiam patrzeć, jak żonka sama sobie robi dobrze. A potrafi to wspaniale robić. Kupiliśmy parę zabawek: różnej wielkości wibratory, kulki i jajeczka wibrujące. Ależ ona potrafi tego używać! Jak przesuwa rączką po swojej cipce, jak wkłada paluszek do środka, jak pieści łechtaczkę, jak potem wkłada wibrator lub kulki do cipki, to czasem i dwa razy się spuszczę patrząc na to. A potem dopiero jest niekończący się seks :)

Gość gość
A wirtualny seks? Pociąga jakąś dziewczynę/pania? kusocinski@op.pl

Gość gość
Moja kochana żonka bawi się swoją cipką doprowadzając mnie do szaleństwa bo doskonale wie jak mnie to podnieca... Wyobrażam sobie, że kocha się wtedy z innym facetem. Trudno się nie spuścić przy tej jej zabawie... :) Kocham to!!!