Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co sie dzis bawilyscie ze swoim dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Dużo czasu spędzacie na zabawach? Pracujecie? W jakim wieku dziecko? Maz mowi ze chowam nieporadna dziewczynkę bo za dużo czasu z nią spedzam.

Gość gość
a ile twoje dziecko ma lat?

Gość gość
2 lata. Dziś rysowalysmy, opowiadała jej historyjki obrazkowe, czytałam książki, robiliśmy wyklejanki, szalalysmy i budowalysmy z klocków. Autorka.

Gość gość
Caly dzien z nami sie kreci. Ale tak by siasc z nia to maks pol godziny. Plus spacer. Plus czytanie wieczorem. Wiadomo ciagle sie z nia rozmawia, czasami pogilgota i powyglupia. Co jakis czas zainspiruje ja do nowej zabawy albo cos jej wymysle ale bawi sie sama potem

Gość gość
Aha mala ma dwa lata. Pracuje.

Gość gość
Moja ma 2 lata i 7 mies. Od rana zabawa w sklep, potem w kuchni w obieranie i plukanie ziemniakow bo musialam zrobic obiad. Potem spacer i zabawa na placu zabaw, potem po obiedze zabawa w sklep bo dostala na gwiazdke zabawke kase fiskalna, potem ja poszlam do fryzjera to ukladala z ojcem puzzle i czytala, jak wrocilam to do kolacji bawilam sie z nia w przyjecie dla lalek i misiow z prawdziwa herbata, cukrem i mlekiem-kolejny prezent zasawa stolowa :-). Pracuje ale mam teraz urlop do polowy stycznia-zwykle bawi sie z nia przez pol dnia babcia trzy razy w tygodniu albo tata, ja jak wracam z pracy to uwielbiam zabawy z corka.

Gość gość
Syn lubi układać klocki. Kiedy bawi się za długo, po prostu spuszczam wodę.