Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany gość

Wydawało mi się, że jestem przystojny...

Polecane posty

Gość załamany gość

Tak jak w temacie, wydawało mi się, że jestem przystojny... Brzmi zabawnie i faktycznie tak jest. Niestety fakty nie przemawiają za tym, jestem sam, nie mogę znaleźć dziewczyny, z którą mógłbym się związać, powiem więcej, nie mogę znaleźć nawet dziewczyny, z którą mógłbym uprawiać seks (jestem facetem, mam swoje potrzeby). Gdybym miał przeanalizować swój wygląd: 193cm wzrostu, atletyczna budowa ciała (jestem instruktorem w klubie fitness), niebieskie oczy, ciemne włosy, białe zęby, zawsze kupuję drogie i porządne ubrania, dbam o swój wygląd i wizerunek, o każdy nawet najmniejszy szczegół. JEDNAK to za mało, mimo tych wszystkich cech, które można byłoby uznać za zalety, wyglądam kiepsko. Trudno mi się z tym pogodzić. Osobiście mi to nie przeszkadza, jednak fakt faktem jestem samotny i chyba to w tym wszystkim jest największym problemem.

Gość gość
Znow ten sam temat:-(

Gość załamany gość
Dawałem nawet ogłoszenia na portalach randkowych żeby kogoś poznać ale odzywali się sami geje, a ja mam już dość seksu z facetami, chciałbym kobietę.

Gość gość
Może jesteś po prostu glupi?

Gość gość
Mnie to zawsze zastanawia czemu faceci mało urodziwi uważają się za sexi ciacha?