Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupujecie dziadkom z okazji ich swieta

Polecane posty

Gość gość

ja w zeszłym roku kupiłam kubki ze zdjęciami dzieciakow zapakowałam do kubkow dalam cukierki -nie mam pomysłu co dac w tym roku-c wy dajecie?

Gość gość
Kartki

Gość gość
ja w tamtym roku dalam kalendarz z 12 zdjeciami syna, kalendarz bardzo sie podobal. W tym roku tez mam dylemat

Ja w tamtym roku dałam magnesy na lodówkę a w tym nie wiem. Może kubki albo poduszki. A.np kubki to kupujecie 4 dla każdego czy jeden dla jednych i drugi dla drugich?

Gość gość
Ja tradycyjnie i raczej symbolicznie, bo mały co najwyżej coś na kartce nabazgroli. Czekoladki i kwiatki, kwiatki jakieś malutkie doniczkowe bo obie babcie lubią :) Ale i tak ta napaćkana przez dziecko laurka na honorowym miejscu stoi.

Gość gość
Ja dan ramki ze zdjęciem z grawerem

Gość gość
Znicze niestety.

Gość gość
Kalendarz ze zdjęciami córki pradziadkom, dla rodziców kubki ze zdjęciami córki. Teściom niestety nic.

Gość gość
Ja kubki kupowałam każdemu z osobna ze zdjęciem i napisem 'dla babci Jadzi 'ITP..w tym roku pomysłu brak

Gość gość
Na pierwszy dzień babci dostała album z około 30 zdjęciami plus czekoladki. Na drugidrugi uzupełniłam album o kolejne zdjęcia i też coś słodkiego. Teraz zrobię tak samo.

Gość gość
a może poszewki na poduszki w stylu, który oni lubią? można teraz znaleźć np. lniane z koronką czy kwieciste www.finansedomowe.blog.pl/2015/01/15/tanie-dodatki-do-mieszkan/

Gość gość
Dla rodziców zdjęcia wnuka w ramce. Dla teściów zapakuje puste pudełko.

Ja mojemu dziadkowi zapalę świeczkę na grobie. A babci i dziadkowi którzy żyją - zadzwonię z życzeniami . A mój syn dla moich rodziców i teściów zrobi ciasteczka i laurkę.

Gość gość
Nic. Dzieci zrobią laurki. Bez przesady z tym kupowaniem, mimo że z jednymi i drugimi dziadkami mamy świetny kontakt. To dzieci mają dawać coś od siebie, a nie ja mam sztucznie coś wymyślać.

Tak powinno być ;) Moim zdaniem lepsze są prezenty robione wymyślone przez dzieci , z ewentualną (drobną) pomocą rodzica.

Gość gość
Ja kupiłam zegarek dla dziadka i biżuterię dla babci na allinside.pl ;) Jestem zadowolona, te prezenty już są u mnie ;)

My kupujemy zwykle drewniane ramki na zdjęcia i dzieci same je ozdobia według własnych pomysłów, oczywiście z moja pomocą. Do tego laurki. Bo nie chodzi o wymyślne, kupione prezenty tylko o coś od serca i z sercem.

Gość Zarkaxx
Zazwyczaj są to zdjęcia w ramkach czy takie zdjęcia drukowane na płótnie jak na http://www.fotkom.com.pl Co roku staram się kupić coś w takiej konwencji. Myślę, że takie prezenty bardziej im się spodobają niż coś innego.