Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felusiowa

Świerzb jak wyleczyć

Polecane posty

Gość Felusiowa

Jak w temacie, jestem wsciekla... kto usunał tak pozyteczny temat dla osob, ktore choruja na swierzb... tam bylo wiele porad!!! Milo, Ahanti i inne osoby. Odezwijcie sie!!! To ja, Felusiowa :)

Gość gość
dokładnie...tez szukałam-masakra jakaś z tym usuwaniem.

Gość gość
hej filusiowa ja nawet nie moge sie zalogowac jakby ktos zablokowal mi konto na kafeteri to ja ashanti i takze nie moge sie zalogowac jako nowy loging nie wiem jakas paranoja my 9 wyjezdzamy do akademi mam nadzieje ze nam pomoga bo mozna zwariowac :(

Gość Felusiowa
Ale super, że się znalazła choć jedna osoba!! Napisz koniecznie potem co Wam mówili itp.itd :D Napisałam wiadomość na FB do redakcji kafeterii i napisali mi, że prawdopodobnie temat został usunięty przez tego, co go założył, ale wątpię. Temat był z 2011 roku jeśli się nie mylę..... i chyba pierwszy napisał ktoś, kto miał pomarańczowego nicka więc nie był zalogowany i nie mógł usunąć tematu, ale mogę się mylić... ech... jeszcze żeby Milo odnalazła ten topic, to by było super! Tyle tam było rad.... szkoda....

Gość gość
Oczywiście ze napisze my spakowabie i tylko juz czekamy na oddziale mamy nosić stare piżamy bo maść brudzi ręczniki nowe i na dzień wyjścia wszystkie nowe rzeczy czyli os skarpetki po czapkę tyle na początek wiem

Gość gość
Pisze z tel wiec mogą być błędy :-( ahanti

Gość Felusiowa
Ahanti, ale Ty mieszkasz za granicą czy w Polsce??

Gość gość
W Polsce lekarz rodzinny sam zaproponował skierowanie lekarskie do akademi jak sami sobie nie możemy poradzić z tym

Gość gość
Hej jesteśmy na oddziale posmarować maścią wiliksona czy jakoś tak 2 razy dziennie przez 3 dni w tedy kąpiel i zobaczymy

Gość mbezl
Dziewczyny temat wrocil ale nie widac nowych postow, przynajmniej ja tak mam.

Gość gość
Ja tam napisałam ale żadnych nowych postów nie odczytuje

Gość mbezl
Ja ostatni post widze z 3 stycznia 20:02 niby w spisie widzę że są nowe posty ale ich tam nie widzę, 16 stron w dalszym ciągu, wy tez tak macie ?

Gość Felusiowa
Ktos USUWA NOWE!!! Jakas godzine temu napisalam i skasowane znowu!!!! zaraz napisze do Kafeterii. Moje pytanie: czy dobrze zrozumialam: na 100 g balsamu biorę 25 g afanisepu (jedną saszetkę)?

Gość gość
Tak, dobrze zrozumiałaś.

Gość gość
Hej mnie dobila znajoma przez tel że jej znajoma walczyła ze świerzbem 3 lata w końcu wezwali znachorke która kazała im przez 3 dni smarować się własnym moczem potem kąpiel w jakiś fioletowych czy niebieskich krysztalkach i tak do skutku :-( no nie wiem mam nadzieję że to tu poskutkuje w poniedziałek kąpiel i jakaś maścią sterdydowa nas przesmaruja i albo do domu albo dalej leczenie recepty jakieś do domu itd my praktycznie wszystko usunelismy z domu gdzie ten świerzb mógł jeszcze zostać wszystko będzie nowe po dezynsekcji w domu i no dziś przed wyjazdem chlorem popryskalam wszędzie

Gość gość
a wystarczyło spryskać afanisepem lub ektoparem, na starym forum było kilka osób, które leczyły się maścią wilkinsona, z różnym skutkiem...

Gość gość
My juz nie patrzylismy na koszty zanim dotarłam na tamto forum już mieliśmy wyrzucone dużo rzeczy mam nadzieję że to pomoże Ahanti

Gość Felusiowa
Zainterweniowałam w sprawie tamtego naszego tematu. Czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że już nie będą tam usuwane nasze odpowiedzi...

Gość gość
Fałszowanie a ty dalej walczysz ze świerzbem?

Gość gość
Felusiowa miało być :-)

Gość gość
Tu tez zwiecha?

Cześć felusiowa witaj jak tam Twoja kuracja? U mnie świerzb powrócił u dzieci ja nic nie miałam i mąż bo jesteśmy po leczeniu ivermektyną ale kurację musiałam powtórzyć bo już zdążyłam się zarazić:/ ale to nic smaruję się już 15 dni codziennie afanisepem i mam zamiar 3 tyg czyli 21 dni. Już nam wszystko zeszło ale nadal się boję i będę się smarować do niedzieli myślę że to już będzie koniec:) Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych z dawnego forum:)

Gość gość
Witam ja zaczynam kuracje tym proszkiem na owady troche sie boje naszej reakcji ...meczymy sie z tym juz miesiac i zadne podkreslam zadne specyfiki nie pomogly anisept to Ostatnia deska ratunku :(

Gość gość
Tfu afanisepem:(

Gość gość
ja tez to mialam .wyleczylam sie a na zime powrócił

Gość gość
Co z forum?

Gość gość
Temat kolejny raz usunięto.