Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felusiowa

Świerzb jak wyleczyć

Polecane posty

Gość Alka48
Macie rację, to są jaja! Medycyna poległa w walce że świerzbem, a jedyne miejsce gdzie można znaleźć zrozumienie i konkretną pomoc ulega likwidacji. No chyba mnie .....trafi!

Gość LEJCU
Witam wszystkich świerzbowców(bez urazy):) Prosta metoda to zakup Afanisep 25WP, rozrobić całą saszetkę w 100 ml balsamu lub luźnego kremu, wieczorem wziąć gorącą kąpiel conajmniej 10min myjąc się szarym mydłem. po kąpieli nasmarować całe ciało sporządzonym balsamem, prócz buzi. Założyć na siebie koszulkę, kalesony i skarpetki które przed założeniem powinny być spryskane roztworem 100ml wody + saszetka afanisepu. i idziemy spać. Rano ściągamy nocne przebranie i pierzemy je i chowamy w worku gdzieś z dala, oczywiście bierzemy dokładnie kąpiel. Ja osobiście całe mieszkanie przemywałem wodą z domestosem. rozrobionym afanisepem spryskałem kanapy i łóżko i pod prześcieradło kładłem folię malarską aby nie dotykać ciałem łóżka. ciuchy wyprać i w rękawiczkach pochować do szafy, chodzić jak się da w jednych lub dwóch parach spodni spryskanych od środka roztworem. po dwóch tygodniach kurację należy powtórzyć bo po pierwszej zabijamy samice a ich złożone jaja wykluwają się po ok 2 tyg. i musimy swierze'' mendy'' załatwić na amen. Życzę powodzenia mi się udało zwalczyć dziada. a tak na marginesie to poczytajcie co jest w składzie maści przepisanej przez doktora, ja zapłaciłem 75zł a afanisep ma to samo i koszt kilkanaście zeta, naciągają jak się da.

Gość Milo54
depeche , Mbzel ,cieszę się,że was znalazłam.To świnstwo,że zlikwidowali forum,ale założyłam swoje,niektórzy już je znależli. Zapraszam również was,bo w ilości siła. Tu jest link. http://f.kafeteria.pl/temat/f2/swierzb-mozna-go-wyleczyc-milo54-forum-dyskusyjne-p_6360029 LEJCU- bez urazy,słyszałeś,że gdzieś dzwony biją ,ale nie wiesz w którym kościele,to nie do końca jest tak jak piszesz.

Gość Milo54
Wszystkich zainteresowanych leczeniem świerzbu zapraszam na nowe forum . Adres nie przechodzi więc podaję inaczej ,wszystko pisać bez spacji: www kropka swierzbmoznapokonacmilo54 kropka fora kropka pl

Gość gość
co, zaś ci chcą forum zamknąć :D

Gość iwermektyna sprzedam
Stromectol Ivermektyna Iwermektyna Ivermectin pasozyty nuzen swierzb Odsprzedam 2 blistry po 6 tabletek po 6mg w oryginalnym opakowaniu kartonowym. Mogę otworzyć i wysłać w dowolnej ilości. Ważność 04.2019. Liczę 20zł/tabletka + wysyłka z Tajlandii 20zł lub wysyłka pobraniowa z Polski 20zł. Oferuję rowniez inne leki przeciwpasożytnicze na tasiemce, przywry, motylice, glisty. - Prazykwantel od 2.5 zł/tabletka - Yomesan 500mg od 2 zł/tabletka - Vermox Mebendazole 100mg od 1zl/tabletka - Zentel 200mg od 10zl/tabletka Leki są kupione w oryginalnym zapieczętowanym opakowaniu, w miarę możliwości bezpośrednio od producenta w ilościach i cenach hurtowych - co przekłada się na niską cenę moich leków. Przy mniejszej ilości odliczam do torebek strunowych. Przy zakupie połowy opakowania wysyłam w oryginalnym pudełku i dołączam naklejkę. Doliczam 20 zł za lotniczą wysyłkę rejestrowaną z Tajlandii lub w przypadku wysyłki z Polski 20 zł za pobraniową. Powyżej zamówienia 200zł wysyłka bezpłatna. Jestem w stanie pobić każdą opublikowaną cenę, do tego gwarantuję pewność dotarcia leku z Tajlandii - jeśli opóźnia się przesyłka, to wysyłam zastępczą z Polski. Mogę szukać dowolnych innych leków, mniej popularnych - jakkolwiek, będą one droższe, ze względu na trudniejszy dostęp i cena detaliczna, a nie hurtowa. Stosować można też profilaktycznie, szczególnie, gdy żyje się ze zwierzętami domowymi, w czasie ich odrobaczania. Leczenie najlepiej przeprowadzić w całej rodzinie. Leki przeciwpasożytnicze należy mieszać, bo robaki się szybko uodparniają. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com

Gość Madzia55351
Tak racja afanisept pomaga. Miałam ten sam problem 4 albo 5 lat temu zakupiłam ten produkt i około 2 tygodni po problemie mialam