Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś0202

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość ktoś0202

Mój chłopak wszedł we mnie jeden raz bez zabezpieczenia, do wytrysku nie doszło, natomiast wiem, że wcześniej wydziela się płyn, w którym również mogą być plemniki... Niestety poniosło nas i to się stało. Było to mniej więcej w połowie mojego cyklu miesiączkowego... Zrobiłam test ciążowy po 16 dniach od tego zdarzenia, wyszedł negatywny. Natomiast dzisiaj mam 28 dzień cyklu, a okresu brak... Baaardzo natomiast bolą mnie piersi, nie mogę się nawet dotknąć. Czy mogę podejrzewać, że jednak jest to ciąża... ? Proszę o poważne odpowiedzi, wiem, że to było nieodpowiedzialne, ale już się stało...

Gość gość
Moze nzstepnym razem bedziesz mądrzejszq. Jak mówi mój gin... z h...m nie ma żartów i każde zbliżenie może zakonczyć się ciążą. Powodzenia

Gość gość
Pomimo negatywnego testu powinnam mieć wątpliwości?

Jesli miesiaczka zacznie ci sie spozniac na dobre, zrob po prostu test ciazowy. Rozwieje one Twoje watpliwosci. Ale poczekaj do momentu az bedzie juz opoznienie, wczesniej wynik moze byc niewiarygodny

Gość gość
Mniej więcej w połowie cyklu występuje owulacja i dni płodne. Lepiej niech cię tak nie ponosi. A test powtórz

Gość gość
policz sobie czy mialas wtedy dni plodne, to pozwoli Ci okreslic jakie jest ryzyko ciąży :) tutaj masz fajny internetowy kalkulator: http://dniplodne.schorzenia.info/ i nie denerwuj sie bo stres tylko jeszcze bardziej opoznia miesiaczke ;)

Gość gość
Przy dup/czeniu trzeba myśleć główka,a nie picz/ką