Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być wyższa

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat więc już raczej nie podrosnę : D Mam 168 cm I chciałabym też schudnąć parę kg , to akurat jest możliwe :D Narazie ważę 52 kg

Gość gość
jedni chcieliby byc wyzsi a inni znowu niżsi : p

Gość gość
Kup sobie buty na koturnie :)

Gość gość
No rzeczywiście parę kilo powinnaś zrzucić, ja mam 172 cm, ważę 45 kg i sie odchudzam, bo mam trochę tłuszczu na brzuchu i udach :(

Gość gość
No schudnij tak z 10kg to trafisz na okładki grazii, a jak tak schudniesz z 15 to może glamour, a jak tak z 20 to może nawet i vogue...

Gość gość
spierdzialam sie

Nie wstyd Wam? Śmiejecie się z osób, które niedojrzale komentują wypowiedzi, a właśnie teraz sami się OŚMIESZYLIŚCIE. Jeśli chodzi o wagę, wedle wskaźnika BMI masz delikatną niedowagę: (18.42). Prawidłowa waga dla podanego przez Ciebie wzrostu powinna wynosić pomiędzy 53 a 70 kg. Oczywiście bez przesady z tą skrajną wartością, jaką jest 70 kg. Wskaźnik ten był popularny po 2 Wojnie Światowej, a co za tym idzie, w tym czasie panowało niedożywienie i lepiej było być "pulchniejszym", niżeli za chudym. Dlatego też masz IDEALNĄ WAGĘ ;-). Jeśli chodzi o wzrost, juz tak łatwo nie będzie, Ale powiem Ci tyle, osobiście jestem wysoką, zgrabną dziewczyną i powinno być wszystko ok. Ale dajmy na przykład: klub - cięzko mi ubrać bardzo wysokie buty (chociaz szczerze kocham), bo połowa facetów będzie mi sięgała do nosa, albo co gorsza szyi..dalej nie wspominając! Dodatkowo, szukam facetów tylko wyższych,a jeśli spodoba mi się ktoś niższy to szybko urok przechodzi. Taka prawda - masz prościej ;-)... chociaz mozemy długie kardigany nosić i swetry,to jest na plus ;D

Gość gość
Ja mam tyle i nie chcialabym byc wyzsza.