Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myśli przedweselne od p. młodego

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) W związku z tym tematem mam dwa cele: 1. Poprosić o opinię doświadczonych małżonków. 2. Podzielić się myślami z perspektywy faceta, który decyduje się na oświadczyny i ślub - może ktoś w podobnej sytuacji będzie miał podobną paletę odczuć. Kilka słów o mnie: 32 lata, wysoki 195 cm brunet, poukładany wykształceniowo i zawodowo, zakochany, zapracowany, z pasjami które powoli odchodzą w niebyt z racji braku czasu. Na pierwszy ogień na gorąco przemyślenie z wczorajszego dnia: czy im bliżej wesela tym bardziej realne zaczynają zdawać się dowc**y dotyczące teściowych i małżeństwa? I czy dawny kochliwiec może na zawsze zapomnieć o przygodach życia kawalerskiego?

Gość gość
a kto cie zmusza do tego malzenstwa?

Życie kawalerskie idzie w odstawkę. Masz wątpliwości, nie żeń się.

Gość gość
ty sobie jeszcze pobrykaj do 40.

Gość gość
Komu robisz przyjemnosc?tesciowej?dziewczynie?

Gość gość
Nikt mnie do niczego nie zmusza. Nie miałem żadnych, jakichkolwiek wątpliwości przed zaręczynami - kocham prawdziwie, natomiast od pewnego czasu, w miarę przygotowań do ślubu - wybieranie sali, kościoła itd. - czasem bywa, że miewam tego dość. Nie chciałbym okazać się typem, który usilnie znajduje dziurę w całym, a jednak coś w tym może być...

Gość gość
kocham wolnosc :-)

Gość gość
bierzesz ten slub na pokaz?czy z milosci?jak z milosci to jedz za granice i tam wez z nia slub.zalatw wszystko co potrzebne przez ambasade,nie musisz nikogo zapraszac,nie musisz wynajmowac sali,kosciolow itd...

Gość gość
To chyba dużo z poczuciem wolności ma związku. Wcześnie wyjechałem z domu rodzinnego, większość życia sam decydowałem o sobie, teraz być może czuję, że zakładam kajdany :) A może muszę zmienić muzykę i przejdzie. Nie wiem czy znacie Sławek Jaskułke - Sea, dobry album ale wbija w takie posrane myślenie. Dobrej nocy, dzięki za odzew - bardzo celny.

Gość gość
Karaiby dobry temat - latam tam służbowo i chyba po weselu też tak zostanie. A ślub jak najbardziej z miłości, nie wiem, może nie odpocząłem wystarczająco po końcówce roku.

Gość gość
swiadkowie sa w hotelu,po co masz wydawac tyle forsy na slub,za te pieniadze jedz z nia na urlop,pamiatka na cale zycie.My nic nikomu nie powiedzielismy.wrocilismy do domu malzenstwem .

Gość gość
Nie mógłbym wykręcić takiego numeru rodzinie, rodzicom. Nie wchodzi w grę. Nie chciałbym, żeby ślub i wesele było praktycznie zwykłym wakacyjnym wyjazdem. Nie o to tu chodzi. Jestem w szoku co autoterapia robi z człowiekiem - zaczyna mi przechodzić haha!

Gość gość
Ale debil. To twoja narzeczona powinna mieć wątpliwości czy wyjść za takiego prostaka jak ty. Ciesz się cwoku że w ogóle jakaś cię chciała bo ty nic sobą nie reprezentujesz a twoje wypociny na forum są żałosne, 30 latku na.poziomie umysłowym 10 latka 🖐️

Gość gość
01.39 za duzo filmow sie naogladales i to amerykanskiego blichtru. To tak nie dziala, ze pojedziesz zagranice i wezmiesz slub. Autorze widze ze zaczynaja Ci sie otwierac oczy. Dobrze przemysl czy nie poczekac jednak z tym slubem bo potem bedzie tylko gorzej.

Gość gość
Jesli juz czujesz ze zakladasz kajdany to badz pewien ze je zakladasz. I oby Twoja narzeczona nie byla taka jak ta 01.58