Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sooowa

objawy

Polecane posty

Gość sooowa

witam mam 20 lat wiem ze to co napisze jest nieodpowiedzialne ale ostatnio kochalam sie z chlopakiem i mam obawy ze moge byc w ciazy. Od tego momentu minely dopiero 2 tygodnie a co do okresu powinam miec go pod koniec stycznia ale okres wystepuje u mnie nieregularnie. Ostatnio czesto wystepuja u mnie bole podbrzusza (to napewno nie okres) i mam mdlosci czy te objawy moga juz tak szybko wystapic u kobiet w ciazy? czy ja poprostu sobie juz tak to wmawiam i przez stres tak sie czuje. Mam zamiar zrobic test w sobote bo wczesniej nie dam rady odchodze juz od zmyslow.

Gość gość
napisz mi kiedy mialas miesiaczke?

dwa tygodnie temu???? mamy 6 stycznia, okres dopiero pod koniec stycznia, to ty cykle 6 tygodniowe masz???

Gość soowa
nie nie faktycznie nie okreslilam sie ale okres mam roznie strasznie sie przesowa ostatnio okres mialam 22 grudnia i trwal tydzien terz tez powinnam miec okres mniej wiecej w tym czasie

Gość soowa
nie nie faktycznie nie okreslilam sie ale okres mam roznie strasznie sie przesowa ostatnio okres mialam 22 grudnia i trwal tydzien terz tez powinnam miec okres mniej wiecej w tym czasie

Gość gość
Od 22 grudnia minelo 16 dni wiec seks uprawialas drugiego dnia okresu? Chyba cos mieszasz. Jesli uprawialas go po okresie to jest mozliwosc ciazy choc przy dlugich cyklach watpliwe. Musisz poczekac do okolo 20 stycznia i wtedy zrob test.

Gość sooowa
eh juz sie sama faktycznie pomieszalam kochalam sie po okresie

Gość gość
Wiec po tak krotkim czasie nie mowy o objawach ciazowych. Nie nakrecaj sie.

Gość soowa
to juz chyba z nerwow tak mam