Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fct32

gdzie sie udac po rade

Polecane posty

Gość fct32

Witam Jestem facetem po 30 i nieudanym malzenstwie. Od dluzszego czasu bylem zwiazany z pewna kobieta ktora wydawala sie byc dla mnie wszystkim. Jednak niedawno, nie wiem sam dlaczego zaczalem bardzo powaznie zastanawiac sie nad sensem tego zwiazku i w miedzyczasie cos zaczelo iskrzyc miedzy mna a moja znajoma... wiem ze to brzmi na jakas chora sytuacje. Flatego chcialbym z kims o tym pogadac. Tak obiektywnie i szczerze. Jestem rozbity... Czy ktos wie gdzie moglbym sie udac zeby o tym porozmawiac? Prosze o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
Jesteś zwyczajnie niedojrzały. Jak dziecko które szybko się nudzi każdą kolejną zabawką. Uważaj na swojego siusiaka - narobi ci mnóstwo kłopotów.

Gość gość
czyżby HIV?

Gość gość
HIV byłby dla ciebie wybawieniem. Tobie grozi BM

Gość gość
Co to za choroba? i z jakich przyczyn powstaje?

Gość gość
BM czyli BabyMacking to straszna choroba. I bardzo bolesna dla portfela. W krótkim czasie może ze ślicznego chłopca zrobić śmierdzącego żula. Powstaje przy ruszaniu dopą leżąc na babie.

Gość fct32
Jak zwykle mozna liczyc na konstruktywne uwagi i pomoc forumowiczow. Dzieki wielkie!

Gość gość
moze psycholog i wizyta w gabinecie ? Nieudane malzenstwo , zwiazek nastepny -fiasko , nastepne zauroczenie - moze nie jestes w stanie sworzyc nic stabilnego i trwalego. Pewnie trzeba troche poszperac w emocjach i zachowaniach , zrozumiec sytuacje w ktorych sie znalazles. Na to potrzeba czasu . Jest to wazne , bo jestes mlodym czlowiekiem i pewnie pragniesz jakies stabilizacji . Kafe -to namiastka do zrozumienia siebie . Elena.

Gość gość
rob to co c***asuje