Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mario2015

awantury i brak szacunku..

Polecane posty

Gość mario2015

Witam!!! mam taki problem!! moja zona,ma kolezanke ktora jest ekskluzywna Pania do towatzystwa, po za tymi chobby ma jeszcze chobby rozwalania malzenstw i robi to naprawde zawodowo. Prosilem zone, argumentowalem ze powinna skonczyc Te znajomosci Bo kiedy wraca od niej, zona zachowuje sie agresywnie, kloci sie, rzuca sie z piesciami. Po za tym kolezanka jest w naszym lozku, Na wakacjach, viagle wypisuje i wydzw. Do mojej zony. Kiedy wracamy ironicznie wypisuje jej smsy o naszych wspolnych zdjeciach na facebook kiedy uda mi sie naprawic wszystko Oba wyciaga ja po barach. Wtedy zona wraca jeszcze. Bardziej nabuntowana i zazwyczaj idzie spac Na sofe. chocby glupi przyklad ostatnio,jak, zona bawila sie w pubie z ta,kolezanka to mialem straszne bole serca a Sam bylem z dzieckiem zadzw. Po ambulans, ktory,chcial mnie zabrac do szpitala niestety,moja corka byla juz,w lozku smacznie,spala,wiec odmowilem szpitala. Zadzw. Do zony a ona,przyjechala o 1nad ranem. Kiedy powiedzialem ze mialem,bole serca az popuscilem mocz do,lozka wysmiala mnie, kiedy zmienilem posciel rano zona nasmiewala,sie do,mojej corki ze Tata jest chory,psychicznie,i,zlalem sie w lozko. Naprawde jest mi,ciexko zyc, bez wsparcia i zrozumienia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować