Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ? Co naprawdę wolą faceci? ;)

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Pragnę was sie poradzić i zapytać dlaczego tak jest. Otóż mam 160 cm i ważę dooobre 67 kg. Mam dość długie nogi, ciemne włosy do pasa, których jest dużo i są puszyste ;) A noszę rozmiar 42. I mimo wszystko mam wielkie powodzenie u mezczyzn ;) z racji na moj wiek -20 - miałam 8 chłopaków. Puszczalska nie jestem. Kazdy facet łatwo mnie akceptował , zawsze dobrze się dogadywałam. Otóż mówią ze faceci lubia zgrabne,chude , atrakcyjne kobiety. Ja jestem troszke grubsza a mimo to faceci sie ogladają. Powiedzcie o c chodzi ? czemu nie ogladaja sie za dziewczynami szczuplymi i wysokimi tylko taka jak ja ;) podejscie do zycia mam jasne- zawsze usmiechnieta i pelna życia ;) wiec o co chodzi drodzy panowie ? ;)

Bo to kwestia gustu. Są tacy co lubią chude, sa tacy co lubią grube. Prawactwo jest przykładem który lubi chude, ja nie.

Gość gość
A kogo to obchodzi co faceci wola. SRAM na nich!

Prawactwo - wyjaśnij mi jedno. Dlaczego przy każdej okazji musisz zamieszczać te linki? Dziewczyna pyta o coś a ty już dajesz zdjęcia tyłków. Trochę to niepoważne. Poza tym nie pisz że tylko tyłki się liczą bo to nieprawda.

jeśli chodzi o figurę to wiele zależy też od tego jak się te kilogramy rozkładają ;)

Gość gość
zazwyczaj idą równomiernie nie widać tego po mnie :P drugą zasadą mojego 'ciałka' są też grube kości :P

Gość gość
20 lat i 8miu facetów? :D Niezła jesteś. Jesteś z nimi, żeby się sypać czy żeby się dowartościować tym, że masz "powodzenie"? :D

Pytanie Koleżanko co Facetom oferujesz. Czy tylko flirt, urodę, sex i uciechę cielesną (napięcie i rozładowanie) czy i coś więcej może? Być może jesteś właśnie taką osobą, która oprócz wulgarni mówiąc sposobu rozładowania, rozrywki preferuje także po prostu bycie z kimś bez względu na sztuczny i wymuskany "image". Być może nie zwracasz uwagi na tak promowane w mediach, sztuczne sprawy jakimi są powodzenie u kobiet, bycie macho, top, kool itp. Może właśnie widzą w tobie to że jesteś normalna, rozsądna,otwarta lub po prostu wyciszona. Większość dziewczyn w stylu tzw. wypindrzonych i szczupłych lalek, to nieładnie mówiąc: niunie z dyskoteki, czyli dziewczyny na jedną noc, tydzień, parę dni. Niewiele mają w głowie, Mężczyźni kojarzą je z jednym, nie liczą na nic więcej, zresztą często by nie chcieli przebywać z nimi dłużej i tyle. Jeżeli masz w sobie coś więcej niż tylko wspomniany wyżej tyłek możesz być z tego dumna, gratuluję. Pewnie znajdziesz wreszcie tego jedynego, normalnego faceta, spokojnego faceta o którym będziesz mogła porozmawiać szczerze bez wstydu, zbędnego szpanu czy cyniczności. Pozdrawiam Marti

Gość gość
Nie, nie oceniam się za jakąś niunie albo lalę ;) jestem normlna, nie chwale sie nie popisuje ;) Nie palę ,nie piję, szanuje sie ;) nie lubie przeklinać według mnie to takie wulgarne i nie pasujące do dziewczyn,kobiet. Ktoś pytał co oferuje . Otóż mając 8 facetów nie jestem pierwszą lepszą ani nic. Tylko spałam z jednym facetem - jestem obecnie z nim. Będąc z nimi nie chodziło mi aby się dowartościować ani nic z tych rzeczy. Po prostu ich kochałam, nie że od razu do łóżka. Mam swoje zasady i swoje przekonania na temat seksu itp. ;) Obecnie mam faceta i myśle że on zaostanie już na zawsze. Jestem dość łągodną, wyciszoną dziewczyną. Ale oczywiście pożartować pogadać o seksie czemu nie ;D :D :D

Gość gość
No to jesteś bardzo kochliwa i na tym z którym teraz jesteś na pewno się nie skończy. :D W końcu jesteś bardzo młoda ;)

Gość gość
Mam nadzieję że sie skonczy :P trzymaj kciuki hehe :P

Gość gość
Nie gniewaj sie ale jak mozesz miec dlugie nogi przy 160cm? Budowa moze byc taka ze tulow jest krotszy ale fizycznie niemozliwe jest by nogi byly dlugie. 42 to spory rozmiar, ja mam 165cm i nosze 36. Tez mam spore powodzenie, nigdy na to nje narzekalam ale bardziej przypisuje to temu, ze lubie o siebie dbac. Tez mam dlugie geste wlosy, zawsze fajny makijaz, pomalowane paznoocie i przede wszystkim fajne ciuchy, latem lubie sukienki, delikatne bluzki, takie rzeczy dzialaja na mezczyzn a nie typ figury

Gość gość
Moja siostra ma 170 cm wzrostu a nogi na krótkie a a to tułow dłuugi. Jakoś tak napisałam. A czemu ?nie wiem sama ;) przeprasza ;) powodzenia zycze 🌼

No to już Wiesz dlaczego masz powodzenie :) Jesteś po prostu "normalna", a facetom (oczywiście tym normalnym, a nie zabawowym luzakom) zależy na więzi i bliskości właśnie takich kobiet, dziewczyn. Żeby było śmieszniej wbrew obiegowej (także sztucznej) opinii właśnie zależy im na jednej, nie na wielu. Jednej ale wyjątkowej dziewczynie. W dużym skrócie i uproszczeniu: nie musi to być "lala z żurnala" ważne żeby miała tzw.swoje ja, była obiektywna, zrównoważona, szczera no i była wierna sobie, zarazem partnerowi. Oczywiście fajnie jak ma dodatkowe atuty ale nie jest to najważniejsze (nie istotne w większości związków choć uzależnione od indywidualnych marzeń, oczekiwań). To już bardzo subtelne różnice w oczekiwaniach od przyszłego partnera. Najważniejsze żeby być sobą, nie oszukiwać i nie grać na dwa lub więcej frontów. To frazesy, jednak w stałym związku mające znaczenie sprawy - dogmaty! Gratuluję i pozdrawiam :)

Gość gość
Dziekuje ;) również życzę powodzenia :) i szczęścia oczywiście 🌼

I jeszcze jedno co do urody, figury itd. Ładna dziewczyna nie musi być wysoka, szczupła itd!!! Zresztą sama zauważyłaś do tego że miły śmiech (nie szczerzenie zębów), łagodność itp sprawy dodają uroku i zwracają uwagę. No to coś w tym jest, tak? :) p.s. To samo dotyczy depilacji miejsc intymnych - to kolejny mit! Faceci wcale nie chcą oglądać tych obszarów jak by to była mała, niedojrzała dziewczynka. To nawet troszkę śmieszne. Kobieta musi być kobietą a nie łysym dzieckiem. To natura tak kształtuje człowieka, a producenci płacą firmom PR-owym za promowania sztucznego trendu. Produkty muszą się sprzedawać żeby była kasa, a to cały wielki przemysł (wielka kasa)