Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina34

rozwód

Polecane posty

Gość marina34

Dzisiaj mąż po 3 latach małżeństwa że ze mnaą dalej niewytrzyma i chce rozwodu. Od dawna się nieukładało bo mąż jest egoistą ma być tsk jak on chce były kłótnie od dawna bo ja probowalam z nim rozmawiac wyjasnic problemy porozmawiac szczerze ale się niudawalo bo zawsze zwalał wine na mnie. On przychodzi przeprasza wtedy jak jest juz stos nierozwiaxanych problemow i dziwi sie wtedy ze ja nieprzyjmuje przeprosin bo twierdze ze co to słowo przepraszam zmieni teraz.

Nie dopasowaliscie sie. Szkoda waszego zdrowia i nerwow jesli macie sie tak klocic.. - przemysl to. Moze po prostu odpocznijcie od siebie tydzien, dwa..

Gość marina34
tylko jak odpoczac mammy male dziecko trzeba sie nim opiekowac wuprowadzic nie mam sie gdzie. :((((((

Gość JasnowidzXXL
Jak tak rozmawiasz, jak piszesz, to się nie dziwię, że mąż ma dość. Dziwię się tylko, gdzie on miał oczy i uszy przed ślubem

Gość marina34
Bardzo bym chciala zniknac zevby to jeszcze dobrze przemyslal i wtedy jakas rozmowa powazna

a powiedz mi kilka rzeczy jakie masz wykształcenie Ty, a jakie Twój mąż? kto chodzi do pracy zarobkowej i ile mniej więcej zarabia? w jakim wieku sie pobraliście i z jakiego powodu?