Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki rozczarowany

Czemu brzydcy muszą płacić za to co przystojni mają za darmo?

Polecane posty

To niesprawiedliwe...

Gość gość
A czemu jedni jeżdżą na wózkach, są głusi, ślepi, nieuleczalnie chorzy a inni nie? To jest dopiero niesprawiedliwe.

Gość gość
z tego samego powodu,dla którego,jedni się męczą z codziennym życiem,a inny jest Janem Kulczykiem,niesprawiedliwe też,nawet mogące wywołać chęć skończenia ze sobą,ale tak jest

Gość gość
weź mnie chłopie nie rozwalaj. tak było, jest i będzie. brzydal zawsze będzie kopany w dupę i będzie tym który się narzuca, podczas gdy przystojniak podrywa :D tu się nie ma co dziwić. ja jestem brzydki i też bym wolał ładną, ale za stary już jestem na takie pierdoły.

Kiedyś jedna ładna nawet zgodziła się ze mną być, ale chciała, żebym jej fundował ciuchy, wyjazdy i tak dalej. Sorry ale nie zamierzam być głupi i płacić lasce za wszystko skoro pewnie i tak potem mnie oleje dla fajniejszego :/

Gość gość
jak wyglądasz? moze nie jest zle?

Jestem niski, mam 174 cm wzrostu, duży nos, małe usta, beznadziejne włosy bez koloru z zakolami w dodatku :/ Mam 26 lat i chyba nie ma już dla mnie nadziei :(

Gość gość
szukaju szarych myszek

Gość gość
o nie znowu ten idiota od zakoli. będziesz tu lata świetlne siedział i o nich pisał? problem jest w twojej psychice, idz do psychoterapeuty

Gość gość
Z tego co opisujesz znam takiego kolesia. Związał się z ładną ale grubą dziewczyną, plusem są cycki bo ja np ich nie mam i boleśnie odczuwam ten deficyt. Fakt, ona go zdradza, jest cwaniutka. Wiem, że się pobrali, wiem jak sprawa wyglądała przed ślubem, miś jeździł do arbaitu a ona się puszczała, a teraz to nie wiem. Oczywiście robiła z siebie świętą krowe co to nigdy nie zdradziła, itp itp miś to wielka miłość i od razu wiedziała że to ten. Podejrzewam ze dobrze ciągnie, warunki do hiszpana są, anal pewnie też jest więc misiu ma dobrze.

Gość Fellow_of_the_Wisdom
Brzydcy z jajami też mają za darmo. Oglądałem program o kryminaliście Szymonie. Miał koło tysiąca znajomych kobiet na fb, i będąc na przepustce wybrał się na randkę. A przystojniak nie był z niego żaden. Około 177 cm wzrostu, nadwaga, łysy łeb a'la grapefruit, twarz wysypana pryszczami, wyłupiaste oczy. Jesteś po prostu rozczeniowa ciapa. Tyle...

jeśli muszą płacić, to znaczy że są w związku z prostytutkami :P ale to chyba margines, przecież tylko skończony debil pójdzie na taki układ :)

Gość gość
o nie znowu ten idiota od zakoli. będziesz tu lata świetlne siedział i o nich pisał? problem jest w twojej psychice, idz do psychoterapeuty x Dokładnie. Ile jeszcze wątków o tym samym założysz?

Gość gość
Tyle samo ile ty o kryzysach w swoim związku.

Gość pomaranczlala
Bo są brzydcy.

Gość gość
Sam sobie przeanalizuj autorze,myslenie nie boli?

Gość gość
popracuj nad pewnościa siebie a zobaczysz ile można zyskać ;)