Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych, ktorzy zarabiaja 3tys.i wiecej...

Polecane posty

Gość gość
Ale p*********e. Ostatnio widziałem oferte na stanowisko księgowego i wynagrodzenie 2000 brutto, a więc wykształcenie nie ma nic wspólnego z zarobkami.

Gość gość
Wczoraj zwolniłem się z pracy. Przepraszam jestem wypity. Ja nie pracuję z kimś nieuczciwym i dla nieuczciwego! Mój były pracodawca okazał się nieuczciwym, próbował okłamać klienta! Ja takich rzeczy nie toleruję! Od razu powiedziałem temu panu co zamawiał o co chodzi i złożyłem wymówienie z winy pracodawcy. Powiedziałem "Ja w oszustwie udziału brać nie będę! Podpiszesz albo idę do Sądu!" Podpisał. Już się w mojej branży dowiedzieli. W poniedziałek idę do nowej pracy. Za wyższą stawkę. :)

Gość Reivale
Polecam Ci szkolenie indywidualne z zakresu NLP i marketingu. Można ująć, że jest to fundament po założenie własnej firmy i zyskanie dochodów i wiele większych niż kapitał początkowy! Warto sprawdzić http://biznesmba.pl/biznes-camp cena to 195 zł- a wartość jest o wiele większa - szczególnie, że zysk jest 4 razy szybszy niz bez takiego szkolenia :) Polecam

Gość gość
Nie czaje problemu z kurtkami i butami, przecież wystarczy wyprowadzić się do kraju bez zimy i wydatki same spadną...