Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek dla mojej zony...

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem... Cos mu odbilo powiedza pewni ludzie.... Nie to nie do konca jest tak, ze mi cos odbilo. Nie potrafie zony zaspokois seksualnie i juz. Dlatego chce jej pozwolic na kochanka. Chce aby jej tez bylo tak dobrze jak jest i mnie. Pytanie do Pan: co o tym sadzicie? Mialyscie takie propozycje juz moze od swoich mezow? Pytanie do Panow: Czy jest ktos na tyle odwazny aby opowiedziec o swoich doswiadczeniach w tej sprawie? Pozdrawiam - dobry maz :-)

Gość branz
Ty rogacz ogarni się spręż bo nie będziesz miał żony a rogi przeszkadzają w chodzeniu

Gość gość
Podobają mi się tacyy faceci co nie chcą zdrady pokryjomu,lecz kontrolowaną zdradę.Korześć i podniecenie wielkie dla wszystkich.Mój ma długiego i gdy będzie jęczeć z rozkoszy twoja żoneczka pod nim to będzie ci stał i trwargnial jak nigdy. bym chetnie się zabawila z wymianą partnerow.Gdy sprubujesz innej cipki napewno ją zaspokoisz,bo zależy od nastawienia wszystko jest w głowie.

Gość gość
a robiłas juz wymianke?:)

Gość gość
dla mnie to okropne a seks z ukochana osobą to miłość, wiec lepiej starac sie zaspokoic zone, rozmawiac, pytac czy szybciej czy wolniej, gdzie zlapac, co zrobic niz wprowadzac innego faceta do lozka

Gość gość
17,19 robiliśmy z parką w podobnym wieku,która jest stała dla nas.Bo przy zmianach wielu par może dojść do zakażeń.Nawet mamy taką relację,że nie ma prawie żaddnej różnicy czy kocham sie z meżem czy kochankiem to samo doznaje żona kochanka gdy ją kocha mój mąż.Ale nigdy nie kochamy się gdy nie ma jednej nawet osoby z nami.Bo jestesmy lojalni wobec siebie.Do tego kochamy się w różnych konfiguracjach.W obie dziurki po ok. dwóch godzinach druga jest kochana w ten sposób.

Gość gość
ale p****y

Gość gość
Chomik to zwykły debil, który wszystko psuje innym.

Gość gość
Chętnie bym tego dokonał i byś mógł być przy tym, albo nawet ... :)

Gość gość
A Ty głupi jesteś. Daj jej wibrator albo jakieś porządne dildo. Wsadż jej i zrób dobrze. Albo takie na dwa otwory. Facetów dmuchanych jeszcze chyba nie wymyślili. A z rogami to niewygodnie. No chyba że Ci do twarzy.

Gość gość
Kupilem juz jej kilka wibratorow - ale to przecie nie to samo co zywy czlonek. Wiem, wiem ze dziwny jestem ale uwielbiam patrzec jak ona ma orgazm - nalezy jej sie to tez. Dlatego pozwolilem jej na faceta na boku. Jest tu ktos ze Skandynawii?

Gość onieśmielona
Dlaczego sądzisz, że to dziwne? Wiele osób szuka nowych doznań w postaci trójkąta lub wymiany partnerów i nie widzą w tym nic złego. Wg mnie.. wszystko na co godzą się dwie strony w związku, jest ok. Ważne, by żadna ze stron nie czuła się przymuszana. Jeśli Ty chcesz dać żonie więcej przyjemności, a ona też chce trójkąta.. dlaczego nie? Możecie przecież spróbować raz z mężczyzną, raz z kobietą. Ważne by za obopólną zgodą. Nie spoglądaj na stereotypy, bo zawsze będą przeciwnicy i Ci co akceptują taki stan rzeczy. Ważne są WASZE WSPÓLNE pragnienia.

Gość gość
Staje mi ptaszek gdy moja żona jest seksownie ubrana i inni faceci się na nią gapią... Bardzo to przyjemne uczucie :)

Gość gość
Szukam wysokiego bruneta dla mojej seksownej żony. Kopenhaga i okolice. Serio!!!

Gość gość
Chetnie zostane Przyjacielem Domu kocurek37@interia.eu