Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Cal ,jestem dzis tak 'podniecona inaczej',ze bez kija nie podchodz :-) Tak zupelnie bez przyczyny ,mam takie stany .Nikomu nie szkodze ,ale gdyby ktos nadepnal mi na odcisk to kto wie czy by nie oberwal slownie :-).Łyknelam 'niebieska ,moze powroce do normy ,choc wlasciwie norma sa u mnie wlasnie takie stany :-) Przed chwila M prosil abym zgolila mu wlosy z karczycha :-) ,uprzedzilam go o moim stanie i chyba sie wystraszyl ,tym bardziej ,ze trzymalam tez nozyczki w reku do wyciecia wloskow z jego uszu ,ja tez sie balam samej siebie :D

U mnie slonecznie ,ale juz sie troche chmurzy . Cal ,ten sernik jest za pulchny i sie rozpada ,juz nie bede go piekla .Moze powinien dluzej siedziec w piecu ,nie wiem ,ale musze zrobic przerwe w pieczeniu ,nie ma komu jesc ,latorosli dzis nie bedzie . Zonkilek zaproponowal abysmy sobie zrobili wycieczke na cmentarz do jego rodzinnej miejscowosci :-) ,odwiedzic tam znajomych ,to tylko 15km stad ,chce tez odwiedzic swoja zyjaca rodzine :-)w innym miescie 17km stad .Jesli pojedziemy to wywioze ten sernik aby mnie nie kusil .

Gość gość
Dzień dobry wszystkim. I Nieogodna siąpawka więc i mój nastrój niepogodny, raczej taki w zwolnionym tempie. I Liness, wspomniałaś wcześniej o moim fotografowaniu w plenerze, nic z tego nie wyszło, przeliczyłam się z siłami, chęci były ale sił nie było, może z czasem będą. :o I Mimo niepogody pogodnej Niedzieli życzę wszystkim. I

Gość Mariibell
No i nie zalogowało. :o

Hej Meri ,bo to chyba Ty :-) To dzis taki wisielczy dzien dla nas :-) Damy rade .

Daa :) jedź, jedź, to napewno zmieni nastrój na lepszy i czas zleci. Ja też idę do pracy, zakładam inną "maskę" i wszystko w nastroju się zmieni. Zaczęłam się zastanawiać gdzie ja w końcu jestem sobą? cholercia:-o ale chyba tam gdzie się dobrze czuję ;) o Meri :) no Ty masz najgorzej bo masz problem z nośnikiem ruchu :( ale coś kiedyś wspominałaś, że haftujesz piękne wzorki :) sfotografuj je, chętnie obejrzymy. o Saam to nawet nie ma czasu by zastanawiać się nad nastrojem i to też jest w sumie sposób na przetrwanie :) :D

No wlasnie ,tez mam problem z nosnikami ruchu ,a juz nie wspomne o nosnikach przetworzonych pokarmow :D Ide na moja msze ,nie wiem gdzie dzis bede :-) Cal ,dzis tez poczekam na Ciebie ,chyba ,ze wrocisz w nocy ,to nie obiecuje :-)

Goście wyszli na taras, pewnie wrócą zaraz l cześć Celinko 🌻 l hej Marii 🌻 l witaj Zuziu 🌻 l Popołudnie u mnie już bez chmur, gdzieś się wyprowadziły. Słońce króluje i delikatny wiaterek l Rzeczywiście nawet do glowy mi nie przychodzi by się pozastanawiać nad stanem ducha. Może dlatego że po prostu nic mnie nie gnębi. Nie jest to do końca prawdą bo przed chwilą zastanawiałem się nad tym że ostatnio ciągle siedzę w domu. Wczoraj w pobliskim uzdrowisku były Dni Morza, oczywiście pewnie nie brakowało ciekawych wydarzeń. A ja w domu bo do późna pracowałem. Dzisiaj ładna pogoda,a ja zamiast na rowerze w terenie to siedzę w domu. Powodem nie tylko są goście. Gdyby ich nie było pewnie i tak by mi się nie chciało kręcić po wczorajszej "gimnastyce". I to mnie trochę martwi ale nie wprowadza w zły nastrój. l l

Zdecydowałem się jednak na ciasto z kakao, colą i czekoladą. Wygląda obiecująco ale jeszcze nie kroiłem. Będzie w saam raz do Zuzinej kawy. l l

A mi przyszła ochota na słodkie drożdżówki w pracy. Nie przeszkodziło nawet to że są z białej mąki :D Dzisiaj jednak lepiej bym się czuła w domu. Ludziska jacyś marudni i strasznie ich dużo😭 chyba dlatego że pogody nie ma. miłego popołudnia wszystkim :) Daa, nie czekaj bo późno wracam, dziękuję za chęci :)

Cal ,postanowilam sobie ,ze dzis nie zjem nic slodkiego ,nawet sernika i do kawy popoludniowej zjadlam kiwi .Teraz gdy przeczytalam ,ze jesz drozdzowki ,poszlam po kawalek sernika :-) Saam tez ma slodka niedziele i jakze szczesliwy bo nic go nie trapi :-)

Gość niezalogowany gospodarz
hej l może jakiś słodki bit na rozprostowanie kości :D l Alfons - Ganjaman l https://youtu.be/C6Le7luzv2Y l l

Gość gość
gdyby okazało się że wstęp był zbyt ostry to zaproponuję coś bardziej staroświeckiego ;) l AronChupa - I'm an Albatraoz l https://youtu.be/Bznxx12Ptl0 l l

ech z tym gościem, kiedyś bylo lepiej, post nie poszedł jeżeli nie wpisało się loginu. Teraz z automatu gość. l Wcale się nie dziwię,też bym był marudny jeżeli ktoś by mnie na zakupy w niedzielę wyciągnął :p l

Celince życzymy szybkiego powrotu w domowe pielesze, oczywiście jeżeli nie ma nic ciekawszego w planach ;) l Danusiu :) zmartwień to ja mam bez liku ale nie zmieniają one póki co mojego nastawienia do życia. Jedno z tych zmartwień jest takie: co i jak zrobić aby tej nocy sie wyspać ..... znaczy dobrze się wyspać ;) l l

Nie bój się, nie wstydź się, mówić, że kochasz. Nie milcz bo, miłość znów, Cię ominie. Nie bój się, nie wstydź się mówić, że kochasz. Będziesz wołał, nie usłyszy, zniknie w tłumie. l Piotr Rubik - Nie Wstydz Sie Mowic, Ze Kochasz l https://youtu.be/6kdctNVxn1E l l

Saam ,ilosc przespanych godzin nie zawsze przeklada sie na to czy czujesz sie wyspany .Najlepiej wieczorem sobie zaplanowac cos interesujacego na poczatek dnia i wowczas po przebudzeniu nie bedziesz mogl sie doczekac realizacji tego czegos i wyskoczysz z lozka jak torpeda :-p

Spijcie wygodnie by snow bylo wiele Ja tez juz uciekam drodzy Przyjaciele Dobranoc Wam mowiac milej nocy zycze Jutro Was zobacze kiedy sie wyspicie 🖐️

Gość gość
dobranoc

No i nareszcie domowe pielesze i czas na spanie. Czyżby gospodarz odzyskał YT w telefonie czy dorwał się do kompa?że tak zaszalał z muzyką? Dobranoc wszystkim :)

zamykam drzwi, gaszę światło ... l pstryyyyk ...... l dobranoc l l

Gość gość
pozdrawiam 🖐️

Dzień dobry :) o Oj czyżby szewski poniedziałek ??? :D dobrze, że po poniedziałku będzie wtorek czyli jest szansa na zmiany ;) bo jak na razie pogoda bez zmian, chmurzasto ale ciepło, święta niezbyt zachęcające do świętowania, Daa sied******ilometrowej kolejce do lekarza, ja przed pracą...ot szarość codzienności. Ma ktoś coś co ożywi dzisiejszy dzień? o miłego poniedziałku :)

Gość saam
dzień dobry! :) l cześć Celinko 🌻 l A mnie zablokowali, nie wiadomo dlaczego. Trochę się podenerwowałem robiąc próby nim dojrzałem maleńki napis że mnie odstrzelili bo chcę pogadać ..... znaczy popisać póki co. Nic nie przeskrobalem bo poza topikiem nie piszę. Chyba że na filtrowni jest jakaś nieletnia :p Z drugiego aparatu na razie normalnie ale ciekawe co będzie po zalogowaniu.Z tym że całkiem źle się mi pisze. l udanego dnia wszystkim .) l l

Saam :) jeśli oni chcą pogadać to pogadaj, może dowiesz się o co im chodzi... Może czas zmienić aparat? sama myślę o tym już od roku :D ale za 2 miesiące kończy mi się umowa i być może by zostać klientem obecnej sieci zaproponują coś interesującego wraz z aparatem? bo jak nie to pójdę tam gdzie będzie lepiej, a co? ;)

Celinko :) jakoś nie bardzo chce mi się pisać służbowe listy. Wezmę na przetrzymanie, może im się znudzi. Co inego gdybym nie miał możliwośc***isać z innego telefonu. Aparat rzeczywiście dobrze byłoby zmienić bo youtube nie mam dalej. Ale w umowy kilkuletnie nie chcę się zaplątywać a gotówka w budżecie na ten cel w tym roku nie jest przewidziana. Kupno używanego to ruletka ale możezaryzykuję jeśli znajdę coś odpowiedniego. l l

Saam :) używanego telefonu to bym nie kupiła, bałabym się felerów które mogłyby wyjść po czasie :-o No a w serwisie nie można określić co jest przyczyną braku YT ? A może wujek google wie ? coś za dużo ostatnio pytam ;) no nic, lecę już