Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Cal ,no to dostaniesz podwyzke :-) Ja tak jak pisalam uzywalam tez niby 'lepszych' proszkow ,Twojego tez i potem sie przekonalam ,ze dobry jest stary 'nowy' zaczynajacy i konczacy na E :-)

Postanowilam nie jesc kolacji i jestem tak glodna az mnie muli ,ale sie nie ugne

To ja z Tobą Daa się nie ugnę:classic_cool:. Też jestem głodna ale przecież teraz nie pracuję to nie ma powodu tak późno jadać. Wodę tylko piję.

Cal ,a tez tak masz ,ze gdy jestes bardzo glodna to masz mdlosci ?

To ja sobie zrobie slabej herbatki z cytryna ,zapije ten glod :-)

a i potrafię dostać czkawki z głodu :D Daa, zrób sobie pokrzywe bo po czarnej nie zaśniesz spokojnie...

Napilam sie ,ale jeszcze bardziej mnie muli :D ,ale nie dam sie .Spojrzalam na pomidora :-)i szybko wyszlam z kuchni :D

Moja herbata jest jak woda z cytryna .Kiedys nie lubilam z cytryna herbaty ,ale ten ktos od kogo przetoczyli mi krew pewnie lubil :D

Ide sie myc i cos moze jeszcze obejrze w Tv. Dobrej nocy Cal Dobranoc 🖐️ Cal ,trzymaj sie dzielnie jutro ,powodzenia 👄

Dziękuję pięknie👄...oj boję się :(, będzie chwila prawdy i łut szczęścia bądź nie. Wszystko zależy jaki zestaw mi się trafi😭 bo wszystkiego pewnie nie zapamiętałam. Dobranoc Daa :) Spokojnej nocy wszystkim

*D*O*B*R*A*N*O*C* l p.s. już 3mam kciuki oba dwa l l

Dzien Dobry 🖐️ Na chwile trzeba zwolnic kciuka aby sie przywitac w ten pogodowo ciezki dzien .Jest bardzo duszno . Chyba bardziej denerwuje sie anizeli nasza Celinka ktorej roztrzesiony glos przed chwila slyszalam .Cal ,jestesmy z Toba i tylko spokoj moze Cie uratowac .Wiem ,wiem ,lato sie mowi ,gorzej w praktyce . Zyczmy Celince wyrozumialego egzaminatora i prostej drogi 👄 Wam zycze dobrego dnia 🌻

Gość gość
jakiej "prostej drogi" , przecież teorię zdaje :P

Gość calinessa1
zdałaaaaaaaam teorie państwową:classic_cool: ale sie cieszę :):):) jeszcze mi wali serce......dzięki za wszystkie kciuki 👄 teraz ustalam termin jazdy

Gość gość
ta :D:D:D

Gość saam
dzień dobry ! :) l cześć Danusiu 🌻 l hej Celinko 🌻 l Gratulacje dla Celinki duży krok do przodu zaliczony. Nie musisz korzystać z wyjścia awaryjnego. Tak trzymaj. l A ja dzisiaj jestem zarobiony. Poza tym tak jak wczoraj dłużej niż dłużej będę siedział w pracy .... znaczybędę pracował. Na dokładkę zapomniałem o doladowaniu telefonu i odnowieniu pakietu. Pewnie dlatego nie mam neta. Dobrze że mogę skorzystać z wyjścia awaryjnego. l Dla dopełnienia formalności powiem jeszcze że dzisiaj Dzień Wyjścia Awaryjnego ..... i mykam do dalszej pracy. l miłego popołudnia :) l l

Gość gość
:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Daa - z ciastem trafilas znakomicie bo to jedno z moich ulubionych. Ca - co to byl za egzamin ? Prawo jazdy ? Bedziesz kobieta zmotoryzowana ? A brum brum masz czy dopiero kupisz ?

Dziękuję, dziękuję, dziękuję....:) Daa :) to jeszcze za wcześnie by świętować bo trzeba zdać jeszcze egzamin praktyczny. Ale popółświętować można :D Chciałam kupić torta lodowego ale nie było i kupiłam królewską roladę lodową, też pyszną. Dokładnie taką http://phavi.koral.com.pl/ph/c,950,410,m,c/agicon/c/2014/0416/6700725534e94af9c681.jpg też się częstujcie na ochłodę. U mnie na termometrze 36 stopni😭 Zrobiłam spagetti z sosem i sałatkę i padłam jak pies pluto. Musiałam odleżeć emocje. Zuzia :) nie, jeszcze nie mam autka. Narazie skupiam się na zrobieniu prawka by mieć je już w kieszeni i być dobrze przygotowaną kierowczynią :D Ale pierogi apetyczne, wyglądają na domowe :)

Gość gość
pozdrawiam 🖐️

Jakiemuś gościowi lub gościówie spodobało się nasze dzisiejsze awaryjne święto ;) nawet film mamy na filtrowni :)fiu, fiu...:) A Ferdzi zginęła jak kamień w wode😭

Cal ,wlasnie mowie M ,ze jechalam z Toba na egzamin i bardzo to przezywalam ,tzn egzamin :-) To teraz jesli ktos jest nieobeznany z komputerem to nie ma szansy na prawko ?

No raczej. Wewnętrzny egzamin też był na komputerze. Już nie ma typowych obrazków z krzyżówkami i znakami drogowymi tylko filmiki z prawdziwymi sytuacjami na drodze, skrzyżowaniach, przy wypadku itd. i pytanie...

dobry wieczór :) l hej Zuziu 🌻 znajdzie się jeszcze chociaż jedenciepły pieroożek ? l Ja nie miałem wyjścia awaryjnego, musiałem do dudziestej pracować. Ten tydzień jest ciężki, jutro też dłużej. A czwartek i piątek po godzinach w domu praca będzie czekać. Już tęsknię za niedzielą. l l