Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Cieszysz sie ,ze jestem starsza :D

Tez mimo moich chorob czuje sie duchem mloda ,choc bywaja dni ,ze chcialabym zasnac na zawsze .

To mozna powiedziec ,ze masz pecha wyjatkowego bo w zyciu doroslym ta choroba jest bardzo rzadka .

Akromegalia wlasnie najczęsciej w wieku po dojrzewaniu się zaczyna , nie mówie teraz o Gigantyźmie bo ludzie na to choruja od dziecka i trochę inaczej sie nazywa z dopiskiem Gigantus do Akromegalii

'Agnieszka ',ja juz zmykam ,musze jeszcze cos zrobic przed udaniem sie na spoczynek . Dobrej nocy Ci zycze . Dobranoc 🖐️

Sorry że sie tak rogadalam dziewczyny , ale potrzebowalam się wygadac do kogoś Nic nie szkodzi Daa zyczę Ci i wszystkim odwiedzajacym topik również spokojnej nocy i miłej niedzieli Dobranoc

'Agnieszka 'wpadaj do nas czesciej gdy bedziesz miala wolny czas lub bedziesz czula sie samotna 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sorry - wypadlam na moment. Choroba to nic przyjemnego ale to tez czesc zycia. Chorujecie ale zyjecie. I jak wszyscy macie dobre i zle dni. Dawna - glowa do gory. Bedzie dobrze. Tylko dozywiaj "dzieciaka" odpowiednio.I zagladaj tutaj. Moze nie jest to najbardziej brawurowy topik na tym forum ale odkad pamietam to tu wlasnie zawsze mozna bylo przyjsc sie wyzalic kiedy czlowiekowi bylo zle. Piosenka na dobranoc https://www.youtube.com/watch?v=CbBtreHMZi8

Gość gośćszarik
Hej etatowi ok****eńcy bo inaczej nie nazwę jak za ścianą takie tematy! To wasze dziec***iszą chyba,co nie znają wstyda... całokształt tego forum sprawia,że rzygać się chce...nawet mnie!

Witam niedzielnie Pospałam dziś dłużej, tyle że choć bardzo chciałam wczoraj oglądnąć trzy części kabaretu, to udało mi się to połowicznie:D bo podsypiałam już w trakcie drugiej części, a trzecią to bardziej słuchałam niż widziałam:D Nadal było w nocy ciepło, okna otworzyć nie mogłam, bo sąsiedzi i ich dzieciarnia grillowali, więc wentylator mnie ratował od przegrzania. Koło 3 wszystko się uspokoiło i pootwierałam wszędzie okna. Teraz zrobiło się chłodno, wietrzyk leciutko porusza firanami a ja chcę by tak zostało, nie chcę już powrotu upałów. Poczytałam Was i ucieszyłam się ,że Dawna Bywalczyni się pokazała. Pomyślałam że każda z nas po to tu przychodzi by z kimś pogadać o swoich problemach, wyżalić się czy podzielić z kimś radością. Po to ten topik jest. Dawna Bywalczyni, cieszę się że potrafiłaś się otworzyć i wyrzucić z siebie problemy. Myślę, że takiej rozmowy potrzebujesz częściej, więc zaglądaj tu na codzień. Muszę przyznać że z przejęciem czytałam o tym co przechodzisz. Też czytałam, że teraz dużo ludzi choruje na gruźlicę, no ale na szczęście są metody by całkowicie tą chorobę wyleczyć. Wiem że martwisz się o dzieci, o siebie i rodziców, ale póki nie zrobią badań, nie potwierdzą diagnozy, nie wyrywaj włosów z głowy. Mam wrażenie, że w rodzinie jesteś opoką i taka bądź, wszyscy teraz oczekują wsparcia i Twojego spokoju. Nie ma co popadać w rozpacz, mogli zachorować, ale może jednak nie.Syn ma młody silny organizm, poradzi sobie z tą chorobą. Bierz pod uwagę dobre ewentualności. Nie możesz zamartwiać się o wszystkich na zapas, bo jak sama pisałaś nie masz zdrowia a teraz Tobie ono jest szczególnie potrzebne. Umówmy się, że będziesz tu przychodzić i pisać nam co u Ciebie się dzieje, tu zawsze znajdziesz zrozumienie i wsparcie. Głowa do góry, może nie będzie źle. 👄

kartka z kalendarza dziś 26 lipiec Imieniny obchodzą: Anna, Grażyna, Hanna oraz Bartłomieja, Erast, Hiacynt, Jacek, Jacenty, Joachim, Krystiana, Mirosława, Sancja, Symeon, Teodor, Tytus, Walenty, Walentyn, Wilhelm Przysłowie: „Od świętej Anki zimne noce i poranki” Oj chcę już chłodnych nocy i zimnych poranków. Upały tak dały się nam wszystkim we znaki że marzymy o przynajmniej chłodnym poranku:D Nie wiem co dziś będziemy świętować , ale według Kalendarza Majów dziś przypada Nowy Rok, więc może wieczorem hukniemy jakąś butelką szampana z okazji powitania Nowego Roku w lipcu:D

Calinessa, pewnie dziś nie będzie piła zielonej, tylko kakao dzieciakom robi na śniadanie, na wszelki wypadek jednak podałam zimną :D Taka zielona http://lifecdn.dailyburn.com/life/wp-content/uploads/2013/07/Matcha-Cucumber-Lemonade_PS_2-1.jpg wyprodukowana pewnie z tego https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Matcha_tea.jpg jak te wczorajsze lody. Dla Daa, wyjątkowo nie będzie herbatki z pokrzywy,przecież teraz pije kawusię od przystojniaka a ja za to mam coś lepszego:D http://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/zastosowanie-pokrzyw-18867.jpg

Dzień dobry :) w wolnej minutce :D o Dzięki Ferdzi :) za ,,zieleninke,, ;) piję, piję. Z dziećmi nie jest tak ciężko gdy się im poświęci całą uwage i troskę. Jednak wczoraj wieczorem łykałam aspirynę bo czułam ból głowy. Te starsze dzieci dają żyć gorzej z najmniejszym 3-latkiem mojego syna. Pół nocy popłakiwał za mamą :( trzeba było tulić, głaskać nieśpiąc oczywiscie. W sumie nie jestem sama z tą opieką bo cała rodzina prócz mnie nie wyjechała a poza tym przydają się teraz psychologiczno-manipulatorsko-pedagogiczne talenty mojego M :D o Smutne to co pisałaś Agnieszko :), czytałam z przerażeniem ile nieszczęść może dotykać ludzi. Musisz być dzielną osobą by to wszystko znieść :( o uciekam już bo ktoś chce kupe :D miłej niedzieli wszystkim życzę :)🌻

Witam popołudniowo w niedzielę :) Dziękuje dziewczyny za dobre słowo 👄 oraz za wysłuchanie mnie wczoraj bo tego naprawdę potrzebowałam aż mnie nosiło żeby się wygadać bo tak naprawdę nie mam z kim często róznych sprawach porozmawiać. Rodziców nie chcę zamartwiać bo maja juz swój wiek obydwoje po 80 -tce sa i są schorowani bardzo. Mam nadzieję tylko że u mnie na strachu się obędzie , jutro idę do lekarza , w środę muszę znów jechać do syna do Wisły i znów calutki dzień w drodze, musze go zaopatrzyć w jedzenie żeby miał cos w lodówce szpitalnej bo na miejscu nie ma sklepów , jest jeden a w nim prawie mało co jest więc nic innego mi nie pozostaje x Pozdrawiam Was serdecznie i życze miłej niedzielnej sjesty 👄

niedzielnopopołudniowe dzień dobry! :) l cześć Ferdzi 🌻 fajną kawę zostawiłem sobie na teraz. Jest zdecydowanie ciekawsza od drugiej wersji. l hej Agnieszko 🌻 trzymam mocno kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. l witaj Celinko 🌻 pewnie ze względu na wrodzoną skromność nic nie wspomnialaś o swoich opiekuńczo-wychowawczych zdolnosciach. l Niedziela deszczowa, wietrzna i chlodna jak na lipiec. Turyści zamiast siedzieć na plażach to jeżdźą tam i z powrotem szukając ciekawych miejsc .... albo słońca. l ciekawej reszty niedzieli życzę filtrującym :) l l

wpadłam na minutkę, bo jednak goście dopisali, tyle że pogoda dziś cudna, więc siedzimy w ogrodzie. Musiałam kuknąć, by zobaczyć czy się pokazujecie. Calienssa, życzę dużo spokoju i pomocy rodzinki w pilnowaniu i pielęgnowaniu dzieci. Pociesz się myślą, że w zasadzie to już jeden dzień masz za sobą, zostały jeszcze tylko trzy. Dawna Bywalczyni, całym sercem jestem z Tobą i życzę, by wszystkie Twoje obawy zostały pozytywnie rozwiane. Nie wiedziałam, że w Wiśle jest taki szpital, a kiedyś pisałam mam tam znajomych księży i kiedyś często tam bywałam, teraz oni częściej u mnie:D Daa, pewnie się gości u szwagierki, więc jest usprawiedliwiona. Saam pod pantofelkiem:P więc na pewno nie zaglądnie:D a może korzysta z pięknej pogody i pojechał z żonkilą na plażę, by wreszcie pooddychać morską bryzą ... zobaczymy czy znajdzie czas. Muszę uciekać, bo mnie już dzieciaki szukają :D Trzymajcie się cieplutko👄

ale jajka :D:P okazało się że Saam był 3 minutki przede mną, czyli puszczał posta kiedy ja zaczynałam pisać :D Myślałam że tam piękna pogoda jak u mnie a tu skucha :O Cieszę się Saam że kawusia przypadła Ci do gustu:D Teraz już znikam

Dzien Dobry Mili 🖐️ Jestem w domu ,nigdzie nie pojechalismy ale chcialam Wam dac odpoczac od mojej osoby :-) .Wczoraj pewne sprawy nie dawaly mi spokoju ,ale bylo juz za pozno ,nie moge tutaj o nich mowic :-( Wpadlam dzis na pewna ciekawa strone w internecie i czytam bez konca :-).Mozna tam znalezc wiele ciekawych rad i odpowiedzi na wiele problemow .Moze sie wklei i ktos skorzysta ,sa tam rozne dzialy ,ciekawe . b/a/b/c/i/a/p/o/l/k/a .p/l Poza tym u nas sie wreszcie ochlodzilo ,w tej chwili jest ok.20stopni i jest ok.Pewnie ,ze wczasowicze sa niezadowoleni ,ale ja rowniez jak Ferdzi bardzo zle sie czuje gdy jest upal. Bawcie sie dobrze 👄

Hej 'Agnieszka' :-) ,tak pomyslalam ,ze moze wolalabys abym zwracala sie do Ciebie inaczej .Przeciez moze to imie tu nadane Ci nie odpowiada :-).Wymysl jakies abysmy mogli odpowiednio sie do Ciebie zwracac ,bo 'Dawna bywalczyni 'to troche za dlugie :-).Powiedz jakie imie by Ci odpowiadalo ?