Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

To i za Ciebie bede trzymala kciuki :-).Musialabys tez odbierac o 10 ,w tej samej godzinie o ktorej Cal zacznie egzamin ,bo kciuki sa dwa :-) Tak wlasciwie to moge trzymac jeden kciuk za pomyslne wyniki i jeden za zdanie egzaminu przez Cal :-)

Daa ja juz lecę spać, bo nawet wysłowić sie nie potrafię juz dzisiaj , biore coś na uspokojenie i do wyrka. Nerwy mnie juz zżerają powoli,, coraz więcej siwych włosów mam na głowie po ostatnich wydarzeniach x Miłej i spokojnej nocy Wszystkim zyczę Dobranoc 🖐️

No coz ,to i ja pozegnam sie z pusta sala :-) Dobranoc 🖐️

Z jaką pustą salą? A ja to co? Prawdziwe tygrysy nie chodzą wcześnie spać, prawdziwe tygrysy polują :classic_cool: Kurczę, coraz trudniej o zdobycz. Nic dziwnego że tygrysy na wyginięciu. Trzeba podjąć działania aby tygryskom udostępnić większe obszary i dać więcej swobody. l Jakby co to u stóp są jeszcze dwa kciuki. Można je trzmać za mnie bym dał radę., Trzeba wstać o piątej i podołać wielu,obowiązkom l dobranoc :) l l

Dzień dobry :) o Hej dzień się zbudził...dla mnie już o 4:20😭 i po co mi to było? tak wcześniej się kłaść? mogłam lepiej zapolować i spokojnie pospać do ósmej. Pocieszam się tym, że spałam ponoć w czasie, który jakościowo jest najkorzystniejszy dla organizmu :) o ekscytującym śnie który mnie wybudził też wspomnę, choć akurat dzisiaj ta faza mogła być trochę później... o za oknem słońce i błękit... życzę Wam wszystkim lajtowego dnia :)🌼 a zmęczonemu polowaniem :P Saamowi full sił i chęci do zadań :) do później

Gość gość
?

Gość gość
?

Wyzej to moje pytajniki w celu przejscia na nastepna strone :-) Dzien Dobry 🖐️ Cal ,dziewcze ,pewnie juz wyruszylas na ten wielki egzamin :-) Szybciutko sie obrabiam ,aby potem moc trzymac kciuki :-) Daj znac kiedy bedzie po egzaminie ,abym mogla zwolnic paluchy :D Moze dasz cynka i znow bede jechala z Toba tramwajem na ten egzamin :-) U mnie jest bardzo zimno i pi..zi :-) Ferdzi nasza zginela na amen .Ferdzi ,odezwij sie kochana 😭 Poki mam wolne kciuki ide zrobic sobie kawe ,czego i Wam zycze :D http://img.kawusia.pl/images/f/b/fb61e80a2e1d6cb8ca7b5cbaff5eed04.jpg

Gość calinessa1
Daa:) już wsiadłam do tramwaju i chętnie bym wciągnęła to co na tej kawce :D pewnie energetyczna bita śmietana. Przydała by się bo czuję dygotanie ze strachu 😭

Witam pięknie 🌼 Jestem cały czas myślami z Calinessą, trzymam kciuki i ciężko mi się pisze, ale jakoś daję radę. Wysyłam wszystkie dobre fluidy w jej stronę, bo musi zdać, musi i już ...👄

Nie było mnie dwa dni, bo jak pisałam wcześniej, wyjeżdżamy do Inwałdu. Bilety kupione na dwa dni, więc szaleliśmy, a raczej mała szalała całe dwa dni:D Przeszła wszelkie możliwe atrakcje, łącznie z linkami i bungie, nawet kierowała sama autkiem, bo tym razem mogła już sama jeździć. Pogoda dopisała, więc zabawa była przednia. Na razie nie wyślę fotek, bo przy niej skupić się to naprawdę wyzwanie, nawet teraz co kilka słów napisanych, słyszę, babciu,babciu :D Pewnie pojedzie do domu w jutro, więc jak ogarnę chatę, to może mi się uda nie paść na dziob :D i przyślę Wam na pocztę. Wybaczcie Ci którzy byliby zainteresowani, ale na ogólny nie wrzucę, a mam tylko adresy Daa, Calinessy, Saama.

Daa, podała już kawusię, i to taką pyszną, więc ja tylko zerwę kartkę z kalendarza... Dziś mamy 30 lipiec Imieniny obchodzą: Julita, Piotr oraz Abdon, Ingeborga, Leopold, Maksyma, Rościsław, Sekunda, Swojsław, Ubysław, Ursus Przysłowie: „Jak po lipcu gorącym sierpień się ochłodzi, to później zima z wielkim śniegiem chodzi” Ciekawe czy sierpień się ochłodzi, bo według zapowiedzi mają wrócić upały:( Za to święta mamy dziś wyjątkowo smaczne i piękne. Międzynarodowy Dzień Sernika http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobieta.obiekt3.aspx/0/460/Kobieta/514f3e44-7f92-4755-8905-5de74f03a1bc_20140202080749_Sernik-wiedenski-bez-spodu-63.jpg i jeszcze jeden a co :D http://2.bp.blogspot.com/-uQ7cdSH14To/VHH66UuEd_I/AAAAAAAADWI/VhywseMv-sQ/s1600/Sernik%2Bz%2Bsuszonymi%2B%C5%9Bliwkami-IMG_8915.jpg Międzynarodowy Dzień Przyjaźni http://kartki4you.pl/kartki/41/8/d/8625.jpg http://kartki4you.pl/kartki/41/9/d/9303.jpg

Jestestes Ferdzi ,jak dobrze 👄 Jechalam z Cal tramwajem ,mysle ,wrecz wiem ,ze bedzie dobrze :-) Nie wiem jak to sie dzieje ,ze moge pisac ,bo kursor przestal dzialac . Nie wiem czy dam rade wyslac posta . Ferdzi droga ale kusisz tymi sernikami ,loj :-) Ja co prawda mam jeszcze sporo swojego ,ale ten drugi z czekolada jest pewnie pbledny . Dobrego Dnia zycze ,mam nadzieje ,ze u Was jest cieplej :-)

Jasne ,ze ' obłedny' :-) Wyslalam posta choc kursor nie dziala :-)

Daa, sernik na pewno obłędny, możemy świętować a jestem pewna że będziemy świętować podwójnie, ale by nie zapeszyć to poczekamy na Calinessę. Nie mam pojęcia dlaczego kursor Ci nie pracuje, może zresetuj komputer ? może to coś da. Nie mogę się skupić na pisaniu bo w tle tv hałasuje dla mnie stanowczo za głośno, tym bardziej że w podkładzie, jakiś głośny śmiech z sali:O eh..dzieciaki... Daj znać jak będziesz coś wiedzieć od Calinessy,plisss...

Dam natychmiast znac ,ale mysle ,ze Cal najpierw tu napisze. Kurcze ,nie moge nic zrobic ,tzn.kursor juz dziala ,ale stracilam gorny pasek 😭

Nie wiem jak dlugo taki egzamin trwa ,ale denerwuje sie okropnie bo juz minela godzina 😭

Gość gość
egzamin trwa 45 min.

No coz ,nasza Celinka bedzie podchodzila drugi raz .

Mialam telefon . Cal sama powie ,ale trudno ,nie teraz to innym razem zda .Niektorzy podchodza po kilka razy . Jolu ,faktycznie masz powod do radosci ,hura :-) Musze uciekac ,trzeba zajac sie obiadem . Do milego .

jasny gwint jak to się stało??? Kurcze, pewnie jednak trema i stres po stłuczkowy:( Przykro mi bardzo:( No ale wiem, że tylko nieliczni zaliczają egzamin za pierwszym razem.Następnym razem pójdzie lepiej. Ciekawa jestem co poszło nie tak.... Dawna Bywalczyni, jak się cieszę razem z Tobą, no widzisz, nie było rozdzierać szat przed wynikami. Oczywiście serniczek cały dla Ciebie z tej radości, możesz wszamać cały:D Ja sobie dziś odmówię świętowania dnia sernika, bo teraz mam wyrzuty sumienia że namawiałam Calinessę na ten egzamin teraz:( Czyli wszystko przeze mnie 😭 Wybaczcie, muszę mykać do kuchni, zerwałam właśnie wiadro ogórów, więc muszę się nimi zająć, wpadłam tylko po dobre wieści od Calinessy.... Na ra