Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Ferdzi ,w moim duuuuzym lustrze widze czesto 'gołą babe ':D:D podczas akcji ,nie ,nie ,nie o takiej o jakiej zaraz pomyslicie :-p Owszem ,ogladam tez czasem sceny dozwolone od lat 18 ,ale z odbicia telewizora :-)

Nadtluczone jajka Ulan czesto przynosi do domu :D bo zawsze kupuje 50 sztuk ,ktore pan od jaj wklada do zielonego wiaderka ,naszego :-)

Chcialam pospacerowac po sklepach ,ale nie wiem czy sie udaa bo Ulan pozno przyjechal ,najadl sie i teraz drzemie :-)

Spojrzalam na podglad i gdy widze ,ze kafeteria przypisala mi zalozenie 5 tematow ,to mnie zlosc ogarnia .

Oswiadczam wszem i wobec ,ze nie zakladalam ani jednego tematu !

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja Ci pomoglam. Ale pusto tu dzisiaj. Moze za wczesnie jeszcze i ludzie nie usiedli do netu. Co myslisz o sytuacji z imigrantami ?

Gość gość
lepiej chyba wpisać w wyszukiwarkę MABON - ŚWIĘTO RÓWNONOCY

Dobry wieczór :) po pracy... o Zuzia, to Ty wklejasz ? ciekawy artykuł ale jakoś już mnie to tak nie kręci jak kiedyś. Teraz wystarczy mi popatrzeć na rozgwieżdżone niebo, księżyc i już mi wystarczy magii ;) a czy podziękowałam ? dziękuję;)

Hej Cal ,ogladalam M jak Millosc :-) Teraz obejrze Program Ekspresu Reporterow i dzien nastepny na boku .

A ja zaczynam żegnać lato, wyszłam na podwórko, jest nawet ciepło, niebo zachmurzone, wiatru ani śladu, zerwałam garść melisy, wstawiłam do flakonika i teraz pięknie mi pachną listki obok laptopa. Nawet jakaś miętowa gałązka się zaplątała dodając aromatu całemu bukiecikowi... http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/pozegnanie_lata_2.jpg

Domyslam sie ,ze wrocil Twoj Przystojniak ,wiec juz sie pozegnam :-) Dobrej nocy 🖐️

Nie jeszcze go nie ma. Ale lato pożegnane więc można się kierować do spania ;) Dobrej nocy Daa :) Dobranoc wszystkim :) ciekawe co sie przyśni w taką magiczną noc ?

Koniec lata, koniec urlopu, koniec świętowania, koniec końców, ...... koniec świata 😭 Na temat jednego z końców nic nie powiem :p l dobranoc :) l l

Dzień dobry wszystkim Już prawie 10 ta a jeszcze nikogo nie było ? Nawet gość nie machnął łapką ? Jestem już jakiś czas na kompie , ale musiałam wejść na pocztę a tam kilka @ do odpisania, kurcze zajęło mi to prawie dwie godziny:O U mnie pogodny dzień. Znów jakieś domowe zajęcia sobie wynajdę i sama wkurzona jestem na siebie, bo obiecywałam sobie codzienne wyjścia z domu a wciąż mnie to coś trzyma. Mamy dziś środę 23 dzień września a co za tym idzie...rozpoczyna się astronomiczna jesień. "Rozpoczęcie astronomicznej jesieni nastąpi 23 września o godz. 10.20. Jesień potrwa do 22 grudnia. Czasami daty te wypadają dzień wcześniej lub dzień później, a w roku przestępnym mogą być dodatkowo cofnięte o jeden dzień". Imieniny obchodzi Bogusław, Tekla Przysłowie mówi; „Skoro wrzesień, to już jesień, ale jabłek pełna kieszeń” heheh w mojej kieszeni już jabłek nie ma, gdyż, albowiem, że :D wszystkie zostały przerobione a świeżych brak, muszę kupić :O Wszystko przez to że tylko jedna jabłoń rodziła w tym roku, w przyszłym pewnie wszystkie cztery obrodzą i będzie nadmiar:D Świętujemy ; Dzień Spadającego Liścia Oj lubię tak spacerować alejkami a pod nogami kolorowe liście szurające ...eh.. przypominam sobie takie spacery w Szczawnicy...

Calinessa, w nastroju jak najbardziej romantycznym rozpyliła nam tu na wieczór zapach melisy, jeszcze pachnie do tej pory... Wczoraj też miałam z nią do czynienia, bo moje marchewki rosły przy zielniku a teraz melisa rozrosła się jak królowa, nawet weszła gałązkami na grządkę marchewkową. Rwałam więc tą melisę ile się dało, a do głowy mi nie przyszło by wziąć do domu i do wazonu włożyć. Spróbuję to dziś uczynić, na pewno zrobi się przyjemniej i aromatyczniej. Saam, wszystko się kiedyś kończy, więc i trudy i zabawa, teraz do pracy czas...czyli dziś już w pracy ? Ciekawe jakie zaległości się utworzyły w czasie Twojej nieobecności. Życzę przyjemniej pracy👄 Daa, jak u Ciebie ? Odłóż ta kniżkę, oszczędzaj oczka, w kompie lepiej widać :D Zapraszam na kaffe http://www.2drink.pl/wp-content/uploads/2012/01/zimowa-latte-z-imbirem-i-miodem.jpg zielona też czeka; http://ocdn.eu/images/pulscms/ZjE7MDQsMCw1MSwzZTcsMjMxOzA2LDMyMCwxYzI_/1df9478c02efd3ee471203ef1c241fd8.jpg O matko, już po 10 za kilka minut można będzie ogłosić, że mamy jesień:D a ja nadal siedzę przy kompie i nic nie robię. Miłego dnia 🌼

Ha ,jasne ,znow przepychanie zostawiono mnie A ja nie przepchne ,na zlosc calemu swiatu :-) Dzien Dobry 🖐️ Ferdzi ,jeszcze knizki nie czytam ,musze 'dojsc'. Ciekawa jestem co zawieralo sie w dziesieciu minutach miedzy koncem lata ,ktory nastapil o godzinie 10 :10 ,a poczatkiem jesieni o 10 :20 ,hę ?

Dzisiaj ja gotuje rosol na kurczaku(tylko czesci ) bez GMO i antybiotykow (mam nadzieje ).Ugotuje w malym garnku ,tylko na dzis :-),gdybym gotowala w duzym to pewne chlusnelabym wiadro wody i wyszloby tego niby rosolu na tydzien :-)

Dzień dobry :) o No i mamy jesień! Wiesz Ferdzi :) już dziś ten bukiet tak nie czaruje jak wczorajszego wieczora. Wczoraj pachniał, niesamowicie podkręcał nastrój i wydawał się większy:D a dziś trzeba szczypać listki by pachniały :) Tak więc końcówka lata była ziołowo-pachnąca o he, he teraz słyszałam jak wygląda ,,śniadanie mistrzów,, Roberta Lewandowskiego. To coś dla mnie ;)muszę wypróbować ... o miłego dnia :)