Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość gość
cip cip cip c**y

Gość gość
dghhjgvc cddghj

Popołuudniowe hej :) o hmmm...Saam :) zdaje się, że rok temu o tej porze miałeś urodziny!!!STO LAT!!!w zdrowiu, szczęściu i miłości życzę;)👄🌼 w pracy jestem więc tak skromnie ale gdy wrócę to liczę na ciacho i popitke :) :D

Gość gość
gfbjjhcgjjjvffd bhgfd

Gość gość
fhh dgjjcvbj

Gość gość
oj nie udawajcie skromnych dobrze że napisał co?

jasny gwint, jak to jest że jak pisałam posta, to post Saama był ostatni na stronce a teraz jest pierwszy na nowej ???? Nie widziałam wpisów wcześniejszych i już się przymierzyłam do wielu podskoków a tu surprise:D wszystko widne jak na widelcu:D Samuś, dzięki za pyszne ciasteczka, dobrze że tylko wirtualne, bo rzuciłabym się na nie jak harpia :D wiesz że cukiernica jestem straszna:D No ale nawet wirtualnie częstuję się z umiarem, a niech mi w cysie idzie :D Calinessa, mam nadzieję, że nie ma dziś zbyt wielkiego ruchu, i nie zamęczasz się bardzo, chociaż w takim wielkim city to pewnie zawsze przy kasie jest tłok. Joluś wiem jak to bywa, są takie dni że człowieka odrzuca nawet od wirtualnego kontaktu, ale trzeba się przełamywać, nie izolować. Zmartwiłaś mnie wiadomością o syniu. To co, straci rok ? Przecież nie jest w stanie nadrobić takiej ilości materiału, bo w szkole nie czekają że kogoś nie ma, pędzą z tematami a przecież przedmiotów jest sporo...więc jak będzie z jego edukacją ? A może telefonicznie jest w kontakcie z nauczycielami sam przerabia tam materiał ? Nie pisałaś czy nauczycielka powiadomiła rodziców o chorobie Twojego syna, jak się zakończyła sprawa?

gościu nie wiem o co ci chodzi w poście gość dziś oj nie udawajcie skromnych dobrze że napisał co? Ja nie wiedziałam kiedy Saam ma urodziny, bo jakoś nie miałam okazji by się dowiedzieć. Oczywiście że dobrze że napisał, ja też napisałam że mam urodziny, przecież nikt nie jest duchem świętym by wiedział kiedy kto się urodził, więc wybacz, jeśli twój post dotyczył tego tematu, to może zmień płytę.

Ferdzi mam nadzieję że za miesiąc wyjdzie bo jutro mija jak jest juz 2 miesiące w tym szpitalu. Syn dowiedział sie ze kiedys od pielegniarki ze niektórzy pacjeci ale z inna odmianą Gruxlicy nawet rok w gipsie leżeli, ale to sa bardzo żadkie przypadki i to nie jest gruzlica pluc tylko np. stawów

macham w drodze z pracy l cześć Zuziu 🌻 l hej Jolu 🌻 l Bardzo dziękuję koleżankom za życzenia. Z nimi będzie mi łatwiej przełknąć kolejną wyższą cyferkę. Wzruszenie nie pozwala mi dłużej mówić więc pomilczę z uśmiechem na buzi przez całą drogę do domu. Prezenty rozpakuję na miejscu gdyż obrazki nie chcą mi się dzisiaj otwierać na telefonie a o youtube to już prawie zapomniałem. Niestety telefonu nowego na urodziny nie dostałem, może św. Mikołaj będzie bardziej h/o/jny :D l l

Saam :-) Nie zaluj sobie w zyciu niczego , ani slodkiego ,ani procentowego . Jedz ,pij i popuszczaj pasa . Niech Ci sie wiedzie jak za krola Sasa ! Olej trudnosci i wszelkie zmartwienia Ode mnie przyjmij najlepsze zyczenia :-) SAAM ,przede wszystkim zdrowia zycze 👄

Dobry wieczór:) o Ferdzi :) i dalej tak jest, post Saama się powielił i jest na końcu poprzedniej i początku nowej strony. Ja swojego posta z pracy pisałam w ciemno. W pracy miałam lajtowo bo zalegali mi dwa szkolenia i siedziałam na komputerze z programem szkoleniowym. Witam Jole :) a może w szpitalu można kontynuować naukę, kiedyś tak było ale zdaje si, ze program szkoły podstawowej. o Ja już po pracy więc też przynoszę urodzinowego szampana a ciacho już zjadłam, dziękuję :) http://pu.i.wp.pl/k,MTAwNjM3NTIsNjM4NzA3,f,Zokazjiurodzin7.gif

Cal ,te cyce takie jakies odpychajace ,ale ja nie jestem facetem ,wiec sie nie znam :-) Jestem jakas niedorobiona ,ide do wody . Dobrej nocy Mili 🖐️

A ja obrobiona, ide w pościel. Daa :) ale to przytulanka :P Dobrej pierwszej jesiennej nocy nieco dłuższej od dnia :)

Mnie też nie udało się podrzucić szampana. Może dlatego że trzymałem w ręku piwko. W sumie podobne :D Ale od czego wyobraźnia. ja smak pamiętam z soboty. Dziękuję Danusi za życzenia a Celince za cycusiowatą podusię. l Danusiu :) myślę że nie będzie tak źle. Ewentualnie można najpierw zgasić światło :p l Trzeba się zbierac bo o piątej pobudka. l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych jesiennych .... l l

Słońce wysusza ostatnie krople jesiennej rosy. Zapowiada się ładny dzień, szczególnie dla grzybiarzy. l dzień dobry! :) l Dzisiaj Dzień Rosy. W sumie to chyba nie potrafię dobrze wytłumaczyć dlaczego powstaje rosa. Na szklance z zimnym piwem wygląda malowniczo. W tym przypadku chyba głównie różnica jest przyczyną. Trzeba zapytać jakiegoś fachowca od zjawisk. l udanego czwartku wszystkim :) l

Rosa na pajęczynie l Cud natury - pereł lśnienie, podszept światła, odprysk tylko wyłowiona nuta nieba z tęczy barwnej cienką żyłką. l To jak czystość spojrzeń dziecka, lustro wody o poranku, w którym tkwi potęga ognia wraz z mądrością tkwiącą w ziarnku. l A to pulsujące drżenie, przepych bezszelestnych nici, daje odczuć piękno świata tak, by dzień udany chwycić. autor Maryla l ze stron "Wiersze.kobieta.pl" l l

Gość gość
zakończenie filmiku się nie zgadza powinno być dla Saama 2015 :) Pozdrawiam 🖐️

Dzień dobry :) o U mnie błękit nieba i słońce pewnie już wysuszyły rosę. Saam :) gdyby nie Twoja rosa :D pewnie jeszcze bym spała , równo o 9:33 otworzyłam oczy, cudownie wyspana. Na podglądzie zobaczyłam powalający fragment opisu rosy więc musiałam zadziałać by zaspokoić ciekawość co dalej ;) Mam wolny dzień więc luzik...mogłam sobie pozwolić na odsypianie, zwłaszcza, że ostatnio miałam męczące przerwy w spaniu nocą :( o w tym układzie poroszę i ja ;) http://img2.national-geographic.pl/uploads/photo/763/763890/poranna-rosa-rosa-763890-large.jpg o przyjemnego dnia wszystkim :)