Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Danusiu :) tym razem miałaś wspólnika który wrzucał do tego saamego koszyka l l

Feeeeerdziiiiii -malpppppppppppppa ,hop ,hop :-)

hejka, jestem, jestem, oczywiście nigdzie się nie wybrałam siedzę w domu, bo pogoda jakaś śmieszna, choć mnie nie do śmiechu.

Hej! witajcie niedzielnie :) o Ja tak dobrze nie mam, że się byczę w niedzielę :) byłam sobie w pracy...a wczorajsze pytanie? to nie pytanie.Tak dla żartu upodobniłam swoją wypowiedź do fragmentu pewnej piosenki i wypowiedzi Lindy w którymś filmie :D przecież chyba piszemy sobie pól żartem, pół serio, co? ;) o dzisiaj znowu będzie superksiężyc, będzie bardziej kolorowy bo będzie najbliżej Ziemi w całym 2015 roku. Ale najlepiej będzie widoczny ok.4 rano. o A co do Zuzi to uważam, że to, że sobie pisze gdzie indziej nie ma nic do tego by u nas też mogła bywać. Przynajmniej mi to nie przeszkadza :) o Saam :) a te luźniejsze ubranko to dresik może, czy raczej szlafroczek? :P o miłego popłudnio-wieczorku ;)

Calinessa, jak dobrze Cię widzieć 👄 Toż nie bierz poważnie mojego bólu :D przecież wiem, że to trawers powiedzenia Lindy :D Nie bądź taka serio :D uśmiechnij się 👄 Co do Zuzanny to się nie wypowiadam, bo jakoś się mijamy. Za to co do księżyca, to obawiam się, że nie będzie mi dane oglądanie jego tarczy , gdyż, albowiem, że.... chmury dość szczelnie zasłoniły moje niebo, no ale może jeszcze się przetrze. Podobno to zjawisko zwiastuje ...nic dobrego:( Idę zapalić w CO bo mi zaczyna być zimno, a żonkil się zbiesił :P i mówi że mu ciepło :D

Jestem zla ,malo powiedziane ,jestem wk ......a ,robilam teraz znow fasolke niby po bretonsku ,ale po mojemu .Kupuje fasolke po bretonsku z Miedzychodu ,bez konserwantow i smaze kielbaske ,cebule i pieczarki i doprawiam po swojemu .W sklepie byl tylko jeden sloik tej fasolki wiec kupilam drugi ale z innej firmy ,widzialam ,ze tam jest dluga lista skladnikow ,ale ,ze nie mialam okularow to nie moglam rozczytac .Teraz jak juz zrobilam te fasolke to przeczytalam sklad ,matuchno jedyna ,czego tam nie ma .No i co ,najchetniej wzielabym ten caly garnek fasolki wylala do kibla ,szczury by sie najadly .Zrobilam ja dla syna ,aby sobie zamrozil i gdy nie bedzie mial czasu sobie czegos przygotowac to odmrozi i juz ma cos do chleba lub do ziemniakow .Mam nadzieje ,ze gdy zje to przezyje . Chetnie napisalabym kto te fasolke produkuje ,ale moze nie przejsc .

No i post poszedl sie gibac :-) Pisalam ,ze Cal pewnie szuka z lupa tego Japonca ,M juz dawno go zjadl i przetrawil co Cal :D

Gość Owa22
Od miesiąca nie golę się pod pachami, pierwszy raz w życiu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Alez ten dzien szybko mija. Witam wieczorowo.

:D Daa:), nie, jeszcze kawałek został. Ale podzieliłam się z M, zaniosłam mu i coś mnie podkusiło i podając mu talerzyk pieszczotliwie zacmokałam :D, kurcze i teraz łazi za mną :P o Ja tam jestem wygolona jakby co:P Owa 22chyba pomyliła topik:D

:D Cal ,no widzisz co narobilas :D .Szykuj sie :-p Ja smaze teraz kaszanke ,ktora Ulan dostal od siostrzenca ,ktory bil swiniaka :-)

Mnie pod pachami wlochy :-) juz nie rosna :D Napisz gdzie leza wlochy ,napisz gdzie leza wlochy itd ,ale szybko :D

skocze i musze isc bo mi sie boczus z cebulka spali :-)

coś czuję że znów będzie skakanie :D Daa, @ nie była pusta :D tylko trochę niżej. Skopiowałam i odesłałam drugi raz :) Teraz już uciekam, mam jeszcze jak się okazało kilka @ do odpisania ...i po co tam zaglądałam :P No nic, zmykam. Dobrej nocy Wam życzę i pięknych kolorowych snów👄