Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to jak jest z tą urodą

Polecane posty

Gość gość

nie jestem szczupła ,mam płaską dużą twarz ,krzywy nos,krzywe zęby,płaski tyłek,nie mam wcięcia w talii, grube łydki,a słysze że jestem piękną kobietą i od facetów i od kobiet,zawsze miałam powodzenie,, nawet synek koleżanki ostatnio mi powiedział ;ciociu ale jesteś ładna jak księżniczka; to jak to jest że mam tyle wad a uważają ze ogólnie jestem piękna

Gość gość
tepa dzida z ciebie

Gość gość
nie jest tępa wystarczy popatrzeć na niektóre modelki,maja a to odsające uszy wystajace szczęki zeza a ogólnie się podobaja i uznawane sa za piękności

Gość gość
racja np ania rubik pełno mankamentów a odpowiednio zatuszowane i dziewczyna marzenie

Gość gość
bo mają dobrego fotografa

Gość gość
ja widzę dużo dziewczyn które mają ładne rysy twarzy i ładną figurę a wyglądają fatalnie bo są żle ubrane nie podmalowane np jak mają jasną oprawe oczu i ogólnie przez to wyglądają szpetnie

Gość beautifulsinner
Uważam,że można świetnie podkreślić urodę odpowiednio dobranym makijażem. Oczywiście, najpierw trzeba zadbać o cerę i dobrze pielęgnować ją każdego dnia. Odkąd używam kosmetyków kupionych na www.hurtowniakosmetyczna24.pl, zmieniłam się na piękniejszą ;)