Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie petting? i jak to robicie?

Polecane posty

Gość gość

odpowiadajcie

Gość pffek
I like it

Gość gość
petting? to jakas gra planszowa? a ile do tego potrzeba osob?

Gość gość
popatrz sobie na wikipedi. ja lubie

Gość gość
Normalnie - wpycham sobie pety do pochwy a gdy jest ich tam tyle że nie mieszczą się kolejne to wyciągam wszystkie, liczę i sprawdzam w notesiku czy pobiłam rekord :-)

Gość gość
petting to wkładanie dopalających się petów do ci( py lub okładanie nimi ku( tasa! dobre dla masochistów!

Gość amelekinek
fajnie masz

Gość gość
to stymulacja narzadow plciowych bez wprowadzania czlonka do pochwy

Gość gość
Wzajemne brandzlowanie

Gość Chobnag
Cały czas to robię,bo jest to przecież gra wstępna do pełnego stosunku.Najlepiej odpowiada nam kiedy jestem oparty na kolanach nad moją.Tak,że mój kindybał wisi nad ustami mojej,a ja oparty ma łokciach mam usta nad jej cipką.Lubię bardzo lizać jej języczek na,a ona w tym czasie liże[i ssie] mnie po k*****e[tak się fajnie zrymowało].Nie słyszałaś o pozycji ,,69,,?Pettingiem będzie też chodzenie nago po domu lub w przyrodzie w czasie upałów.Wszysko co cię podnieca i w perspektywie będzie prowadziło do orgazmulbez zapłodnienia[,można nazwać wg.mnie pettingiem.Pettingiem,dla mnie ,będzie też kiedy w lato chodzę nago przy koleżance mojej kobiety,często ze stojącym kindybałem.Tylko wtedy uważam żeby moja tego nie widziała.Koleżance też się podoba ta przyjemność wzrokowa jaką jej robię.Moja po tym smakuje mi podwójnie.Spytasz gdzie to wszystko.Na działce znajomej.Coś jeszcze,to napisz

Gość 20latkaaaaa

Musialam wejsc i odkopac ten temat bo nie wiedziałam sie tydzien z chlopakiem i brakuje mi jego pieszczot... Jak na razie zadowalamy sie tylko pettingiem oraz ja jego zadowalam oralnie - sama tego jeszcze nie chcę. Tzn raz próbował ale mu nie wychodziło. Za to palcami doprowadził mnie nie raz do orgazmu 🙂 zazwyczaj zaczyna od masowania calej okolicy intymnej, i co raz blizej az do łechtaczki... Z.początku lezalam na plecach a on na boku aby miał wygodny dostęp, rozchylałam nogi albo je unosiłam trochę do góry. Innym razem, kiedy bylam taka bardziej aktywna, byłam nad nim, wypinajac tyłeczek, tak że miał mega prosty dostęp do całej mnie(robie z nim to od 2 miesiecy, to moj pierwszy partner i z poczatku nie wiedzialam co i jak- zreszta dalej nie do konca wiem). Podczas takiej pozycji naszło mnie na więcej i powoli dołożył do pieszczot lechtaczki palec, wsadzal najpoerw odrobine, potem doszedl do 2/3 Czulam takie wspaniale wypelnienie, sama chcialam by jednoczesnie stymulowal lechtaczke i lekko poruszał palcem. Orgazm mialam taki ze az byl w szoku, bo czul skurcze pochwy. 😉 

Co do niego... Robię mu ręką i zazwyczaj dokladam do tego język bo tak polubił - mimo ze myślał inaczej. Bal się ze kobieta robiaca mu loda poczuje się upokorzona. Ba, że sama prośba ją obrazi. Ja za to chętnie biorę do ust i chętnie połykam. Jest wtedy zaskoczony, ze ja taka nowicjuszka tak chetnie sie do tego zabralam. 🙂