Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest waszym zdaniem najtrudniejsza najgorsza praca

Polecane posty

Gość gość

której nigdy nie chcielibyście wykonywać? wg. mnie najgorsza jest praca patomorfologa ;/. Nigdy, nigdy. W ogóle wszystko co związane z trupami, pogrzebami, śmiercią itp. podziwiam, że ktoś w ogóle może "w tym" pracować. No i jeszcze chirurga - grzebać w ludzkich wnętrznościach, okropność

Gość gośćPiotrek31lat
Praca kierowcy w komunikacji miejskiej w Warszawa :-)

Gość gość
W sklepie na kasie.

Gość gość
akwizytor, przedstawiciel handlowy, doradca handlowy, doradca call-center wszystko to to sama najgorsza qrwa, a teraz jeszcze wymyślili nową nazwę dla tej samej czynności czyli wtykania ludziom na siłę g****a, nazywa się: inżynier sprzedaży :) osobiście wolałbym codziennie łopatą rowy kopać, dla mnie nie ma gorszego zawodu i bardzo współczuję ty ludziom.

Gość gość
górnik i kontroler ruchu powietrznego.

Gość gość
najtrudniejsza jest praca z klientem. ale najgorsza to ta, w ktorej sie najgorzej czujesz. ja np 2 razy probowalam na produkcji i za kazdym razem nie dawalam rady. po 2 dniach rzygałam na mysl o tej pracy, mialam ochote na kleczkach blagac o inna prace. monotonne robienie tego samego caly czas doprowadzalo mnie do rozpaczy. a np znam sporo osob, ktore naprawde kochaja taka prace.

Gość gość
moim zdaniem byc LEMINGIEM i komentowac na forach internetowych jakie PO Tusk i reszta ferajny jest dobra to najgorsza praca i najmniej platna

Gość gość
Ja np. za każdy koment chwalący PO dostaję 5gr, nie jest łatwo się załapać, 2 lata jako szeregowy członek i niemalże wolontariat + płaciłem normalnie składki ale teraz jak codziennie przejadę 1000 komentarzy to już jest coś kaski także się opłacało.

Gość gość
kozioł ofiarny w księgowości, taki zawsze jest potrzebny, tylko często jest mobbingowany i robi za pół stawki to, czego inni lepiej zarabiający nie chcą robić

"której nigdy nie chcielibyście wykonywać? wg. mnie najgorsza jest praca patomorfologa ;/. Nigdy, nigdy. W ogóle wszystko co związane z trupami, pogrzebami, śmiercią itp. podziwiam, że ktoś w ogóle może "w tym" pracować. No i jeszcze chirurga - grzebać w ludzkich wnętrznościach, okropność" Dla mnie te zawody są rewelacyjne :) Jeśli chodzi o pracę związaną ze śmiercią itd., to raczej powiedziałabym, że nędzna jest robota pracownika zakładu pogrzebowego - myjesz, malujesz, czeszesz i ubierasz czyjeś zwłoki tylko po to, by ludziom zdawało się, że śmierć jest inna niż w rzeczywistości. Na pewno ciężka jest praca z klientem, ale idzie się przyzwyczaić do durnych pytań. Najgorszą moją pracą była produkcja, na której nie wytrzymałam nawet dnia :) Trudne na pewno jest bycie sprzątaczką czy pracownikiem porządkowym, szczególnie gdzieś w mieście (np. na drogach), ponieważ wiele osób nie szanuje tej pracy i traktuje tych ludzi jak żywe odkurzacze.

Gość gość
pod latarnia.nic tak nie hanbi czlowieka

Gość gość
najgorsza grabarz cieżaka niewdzięczna praca a ktos to musi wykonywać

Gość NAJGORSZA PRACA to
Analityk Gazów Jelitowych! :/ Wącha się pierdy i analizuje zapach

Gość gość
Bycie menelem . To jest dopiero masakra . Nie wyobrażam sobie życia na ulicy :O

Gość gość
"pod latarnia.nic tak nie hanbi czlowieka" Ale przynajmniej na swiezym powietrzu.

Gość gość
Praca z klientem, po całym dniu dostaję dygotek na ich widok, zresztą niezłą komedię można nakręcić na podstawie mojego doświadczenia z pracy.

Gość gość
nauczyciel w patologicznym gimnazjum, psycholog w patologicznym gimnazjum, sprzataczka w patologicznym gimnazjum, praca polegajaca na wciskaniu towaru jakiego ludzie nie chca, praca na infolinii (ludzie dzwoniący traktują ich jak gooowno, wielcy panowie i władcy czują sie anonimowo) kasjerka.....ogólnie prawie nie ma "przyjemnych" prac, jak coś jest przyjemne i miłe to za to nie płacą...

Gość gość
obecnie konieczność uświadamiania społeczeństwa