Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z koleżanką może poradzicie?

Polecane posty

Gość gość

Pisałam z kol. smsy i ona zaczęła pisać , że kiedyś mój pies ją wystraszył (po roku jej się to przypomniało) ja broniłam moje pieski s**tzu i maltanka które są naprawę grzeczne , a koleżanka coś jak ja wolę psy to ona już nic nie napisze ja jej na to już nic nie odpisałam. Myślałam że zatęskni ale na świeta nic i tak minęło już 2 miesiące od ostatniego kontaktu pewnie ona też myślała, że ja pierwsza się odezwę a tu nic, ja mam 27 lat ona 34 lata. Nie mam zbyt wielu koleżanek więc zawsze szkoda tylko , że często jej smsy nie były miłe coś jej pisałam że gdzieś byłam a ona odpisywała co mnie to obchodz ja się z tego śmiałam ale teraz myślę, że jej wcale na mnie nie zależy, bo wcześniej ja zawsze pierwsza się odzywałam co o tym myślicie? Gdybym miała przyjaciół i fajne koleżanki pewnie bym się nastym nawet nie zastanawiała. Oczywiście mogę pierwsza napisać ale sama nie wiem?

Gość gość
up

Gość gość
a po co masz do niej pisać skoro ona ma cie w tyłku?

Gość gość
koleżanka też może powiedzieć że ją mam w tyłku

Gość gość
a ja Ci powiem tyle, skoro ona się tak zachowuje, to nie jest warta waszej przyjaźni, bo jak może zachowywać sie tak przyjaciółka? Jestem młodsza od Pani i miałam podobna sytuacje, ale stwierdziłam, że się pierwsza nie odezwę i po miesiącu moja przyjaciółka do mnie napisała. Poczekaj, rób swoje, zatęskni, a skoro się to nie stanie, daj sobie z nią spokój. widocznie tak jak napsiałam nie jest warta Waszej przyjźni, pozdrawiam ;)

Gość gość
no też tak myślę ale czuje się samotna i lepsze są czasem te marudne smsy niż nic. Gdybym miała prawdziwą koleżankę to bym była szczęśliwa.

Gość gość
też tak uważałam, czułam się smutna itd, ze nie mam z kim pogadać itd, ale miałam w okół jeszcze lduzi dzięki którym nie wpadłam w "depreche" :D masz tylko ją? nikogo więcej, może to czas aby z kimś blizej się poznać ? bo według mnie ta Twoja przyjaciółka to nie przyjaciółka, uważała Cię tylko za osobę na chwilę itd.. Albo spróbuj z nią się spotkać porozmawiać, powiedzieć jej co Ci leży na sercu, że czujesz że się oddalacie itd ;)

Gość gość
twoja "kolezanka" jest p******a, a Ty znajdz lepiej nowch znajomych

Gość gość
chciałabym poznać nowych ludzi w pracy też staram się z kimś zaprzyjaźnić ,ale to nie łatwe, no nie mam żadnej takiej koleżanki z którą się regularnie spotykam, czasami z kimś na kawę. Taka prawda że chyba jestem nudna ale może kogoś spotkam z kim będę nadawać na tej samej fali.