Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsze dziecko nakryło was kiedyś na sexie?

Polecane posty

Gość gość

Ze względu na dzieci robimy TO tylko w nocy gdy one śpią, jednak mam ochotę czasami robić to także w ciągu dnia gdy one coś tam np. robią w pokoju, grają i czasami przez 20 minut w ogóle do nas nie przychodzą a my w tym czasie siedzimy sobie pod kocykiem i oglądamy film. Jednak co będzie gdy nas nakryją, miałyście takie doświadczenia?

Gość zawstydzona mamusia
O Boże!!! Tak!!! Córka ma już 14,5 lat i nam to opowiadała ostatnio, tak nic bym nie wiedziała... Moja córka miała wtedy 10,5 lat. Mamy jeszcze syna, który wtedy miał 6 lat. Dzieci poszły spać i my czekaliśmy... Było koło 23:30. Zaczęliśmy uprawiać seks. Mamy parterowy dom i córka właśnie wyszła z pokoju, wolała nas, a my nie słyszeliśmy, a moj maz centralnie przed nią w tym momencie całkowicie goły z łazienki wychodzi :)!!! A ja w sypialni obok goła z wywalonymi cycami leżę!!! Masakraaa :)!!! I mąż jej nie widział, bo schowała się w salonie. No to my tam już leżymy i już się bzykamy, a ona biedna w salonie cały czas leżała, bo się bała, że ją usłyszymy :)!!! Masakra!!!

Gość gość
o rety ;P

Gość gość
Mój starszy syn kiedyś mnie tak nakrył ma 17 lat. Był jakoś u kolegi i miał tam zostać na noc, ale z kolegą się pokłócił wrócił do domu no a ja z mężem się kochaliśmy w salonie. Wcześniej oglądaliśmy film, więc głos z telewizora zagłuszył dźwięki wchodzącej do domu osoby. Mąż powiedział, że było nie wracać do domu i ma iść do siebie. Jakoś specjalnie syna to nie zdziwiło, więc ja też się nie przejęłam. Jak był mały i coś robił to spokojnie w pokoju uprawialiśmy seks.

Gość gość
Hej ;) Ja jestem w odwrotnej sytuacji. Jestem starszym dzieckiem swoich rodziców. No i właśnie dzisiaj rano widziałam moich rodziców jak się bzykali. Ja mam 16 lat. Moja mama 40, mój tata 44. Mam jeszcze młodszego brata 12 lat ale obecnie jest na kolonii. To było tak rano się obudziłam i usłyszałam dobiegające z pokoju obok dziwne odgłosy. Po cichu otworzyłam drzwi od mojego pokoju i zaczęłam nadsłuchiwać. Moi rodzice mieli uchyloną sypialnie co za nieodpowiedzialni ludzie :( Ja stałam na korytarzu i ich podsłuchiwałam. Tata powiedział do mamy, że ma jeszcze trochę wytarmosić jego fujarę, a moja mama na to , dobrze tylko nie jęcz za głośno. Ale ojciec i tak jęczał. Podeszłam do ich sypialni i przez uchylone drzwi zobaczyłam mojego ojca całego gołego z ogromnym, sterczącym k*tasem, całował się z mamą i co jakiś czas dotykał swojego penisa. Po jakieś chwili moja mama powiedziała do ojca ( w życiu bym się po niej tego nie spodziewała ) " a teraz załóż gumkę i włóż w końcu swoją fujarę do mojej c*pki, bo jestem już cała mokra ". W tamtym momencie chciałam iść do swojego pokoju ale z ciekawości postanowiłam zostać i dalej ich podglądać. Ojciec założył gumkę jeszcze trochę pociągał swojego penisa a mama rozkraczyła się na łóżku, po chwili ojciec włożył jej penisa do pochwy, najpierw powoli to mama tylko pojękiwała a potem coraz mociej to robił, mama zaczęła głośno jęczeć i mówiła do ojca " głębiej , mocniej mi włóż tą fujarę ". A ojciec na to " co Ty jesteś dzisiaj taka nienasycona"? Po prostu z tego nie mogłam ;) Potem ojciec się położył a matka wskoczyła na niego i zaczęła go ujeżdżać, maskara. Po czym się położyli zmęczeni. Ojciec do matki powiedział : " mam nadzieję, że Ciebie zadowoliłem kochanie"? A matka na to: " tak było cudownie, dawno nie miałam takiego orgazmu, musimy robić to częściej ". jestem załamana zachowaniem moich rodziców. Napiszcie co o tym sądzicie.