Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość który przegrał życie

Jak przekonać ją, że się zmieniłem?

Polecane posty

Witam! Ponad trzy lata temu zakochaliśmy się w sobie bez opamiętania. Po ok. 1,5 roku naszły ją wątpliwości i zaproponowała zostanie przyjaciółmi. Nie zgodziłem się. Za jakiś czas odezwała się jednak do mnie i znów byliśmy zakochani w sobie bez pamięci. Kilka miesięcy temu mnie naszły wątpliwości, lecz nic jej nie mówiłem. Objawiło się to jednak lekkim odpuszczeniem z mojej strony. Wątpliwości przeszły, byłem gotów na oświadczyny, lecz nie zdążyłem... Zerwała. Za wszelką cenę chciałem udowodnić, że kocham. Wróciła do mnie. Wszystko zaczęło się układać. Dwa tygodnie temu powiedziała mi wprost, że nie ufa. A ja zamiast udowodnić jak jest, sam zaproponowałem rozstanie, skoro nie potrafi zaufać. Prosiła, zebyśmy jeszcze spróbowali, ale nie chciałem się zgodzić. Gdy zauważyłem, że jeszcze bardziej pogorszyłem sytuację, próbowałem to odkręcić, ale ona już nie chciała. Od tamtego momentu straciłem z nią kontakt. Tydzień temu pojechałem do niej, ale natychmiastowo mnie wyrzuciła. Kocham ją jak nigdy nikogo innego, ona mnie też, ale nie chce mnie znać... Jak mogę jej udowodnić, że na prawdę kocham? Jak mogę przekonać ją do siebie? POMOCY!

Gość gość
poobmacuj jakas kolezanke na jej oczach z zazdrosci wroci

Nie jest to mozliwe z dwóch powodów: 1) ma brzydkie koleżanki; 2) ma swój charakterek więc nie ugnie się;

Gość gośćula
wybacz stary,ale żadna poważna kobieta nie potrzebuje labilnego gościa tylko faceta który zapewni jej poczucie że jest tą jedyną na całe życie.

Masz rację. Każdy miewa czasem wątpliwości. Dotknęło to nas obojga. W końcu nikt nie jest idealny. I zależy mi właśnie na tym, żeby udowodnić jej, że jestem kimś, z kim warto będzie spędzić resztę życia. Formalnie.

Gość gośćula
to bierz ten pierścionek ,kup jej ulubione kwiaty ,wsiadaj w auto i jej to oznajmij ! a jutro zarezerwuj date w USC i zapisz Was na nauki przedmałżeńskie ( o ile ona chce kościelny)

Zapomniałem dodać, że jesteśmy studentami, więc pierścionka w tak krótkim czasie się nie dorobię. Chyba, zę z gumy do żucia...

Potrzebuję tygodnia.

Gość gośćula
"Wątpliwości przeszły, byłem gotów na oświadczyny, lecz nie zdążyłem" x zrozumiałam że miałeś wszystko zaplanowane :) to pojedziesz za tydzień ,a pierscionek nie musi byc jakis wypas,jak jest to wartościowa dziewczyna to nie będzie patrzyła na cenę pierścionka,ale też zeby nie był blaszany i byle jaki ,musi być wyjątkowy ,nie cenowo ,a wizualnie. mozesz zrobić w srebrze na zamówienie.

Gość gość
no

Jak dla mnie pomysł z tym, aby lecieć do niej od razu z pierścionkiem teraz powinien być na ostatnim miejscu. To nie jest romantyczna komedia moi drodzy. Dziewczyna mu nie ufa, ale ma nagle przed nią klęknąć? Byli razem, zrywali, byli i znowu zrywali. Dziewczyna się przestraszy. Poza tym pojęcie "nie ufa" może być szeroko rozumiane. Nie ufa bo inne laski czy nie ufa bo ją okłamał kiedyś czy nie ufa bo nie daje jej się poczucia bezpieczeństwa? Klęknąć możesz - ale błagając ją o normalną rozmowę, w której wszystko sobie powiecie od serca. Co czujecie, jakie macie nastawienie do różnych spraw, czego oczekujcie od siebie i co możecie dać. Może były też jakieś nieprzyjemne sytuacje - to powiedzcie czemu tak postąpiliście. Wszystkie tego typu sprawy. A dopiero potem jak się przekonasz, że ona jednak chce coś nadal ratować - to po jakimś czasie możesz jej się oświadczyć.