Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądam sobie zdjecia znajomych na fejsie i łapie doła

Polecane posty

Gość gość

dlaczego wszystkie maja takie ladne gęste,grube włosy,a ja wyglądam wiecznie jak zmoknieta kura.chce mi się plakać

Gość gość
Kup sobie dobra odżywkę do włosów lub maszynkę do golenia :P

Gość gość
Jest dużo sposobów,żeby odbić włosy od głowy i sprawić,żeby były bardziej gęste :) poczytaj sobie blogi tam jest dużo porad np blog Anwen

Gość gość
pomaga to tylko na chwile,niestety. znam tego bloga i stosuje wiele metod tam polecanych. ale co z tego jak wlosy mam tak cienkie,ze nie moge ich zapusic chocby do ramion ,bo zle wygladaja.

Gość gość
czy możliwy jest przeszczep włosów łonowych na głowe? bo na pipce mam gęstsze włosy niż na głowie

Gość gość
Ojeje, zdjęcia... Na zdjeciu to każdy moze wygladać jak model. Wyjdź do sklepu po chleb i popatrz na te "modelki".

Gość gość
Nie oglądaj.

Gość gość
no bez jaj idz do spożywczego to faktycznie zobaczysz jak jest :D fejsbuk to sztuczna rzeczywistość - wydaje mi się że taka gra słów oddaje sedno sprawy

Gość gość
ale one w realu tez maja ladne wlosy mimo,ze wcale nie musza sie o to jakos specjalnie starac

Gość gość
trzeba sie pogodzic z tym co sie ma. inna vlogerka red lipstick monster ma mega cienkie wlosy rzadkie i w ogole. podkresla w swojej urodzie inne rzeczy, zreszta wlosami tez sie bawi. ja tez marze o gestszych wlosach ale mam jakie mam i zyje i nie ma co sie dolowac.

Gość gość
przeciez dziewczyna z tego blogu ma super wlosy, moze nie jakies mega grube ,ale tez nie mega cienkie i rzadkie.o takich moge pomarzyc

Gość gość
sorry chyba pomylilam osoby, ta laska faktycznie ma nieciekawe wlosy,wogole nic ladnego w niej ie widze, te kolczyki ja szpeca.