Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o pracę dodatkową

Polecane posty

Gość gość

jaką pracę można wykonywać popołudniami albo w weekendy? chcę dorobić, ale nie wiem kompletnie.. nie mam pomysłu czego i gdzie szukać

Gość gość
można myć przednie szyby aut na światłach

W weekendy możesz pracować za barem. Kasa niezła, drugie tyle ile oficjalnie zarobisz znajdziesz po zamknięciu lokalu i jeszcze masz napiwki . ;)

Gość gość
no, ok, ale powiedzmy że wiekowo jestem 35+

Gość gość
sprzatanie dobrze placa

Gość gość
Szukaj pracy w internecie wydaje się być odpowiednim uzupełnieniem. Ewentualnie możesz świadczyć usługi w swoim mieście chociażby czyszczenie nagrobków itp wbrew pozorom można się nieźle na tym dorobić ale trzeba pracować i nie wstydzić się pracy, możliwości jest sporo. http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl/post/przedstawiciel_provident_praca_jakie_zarobki

Gość gość
Jak lubisz anal to mozesz u mnie

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)