Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalgosi

jaki fotelik od 9kg do samochodu bez systemu isofix?

Polecane posty

Gość mamamalgosi

jak w temacie... co polecacie Mamy do samochodu bez isofix? Na razie jeździmy na pasach w maxicosi cabriofix, ale czas rozglądać się za czymś większym... Czy wchodzi coś w grę z oferty maxi cosi? Niedługo będziemy zmieniać samochód, ale najpierw córa zdąży nam wyrosnąć z cabriofixa.... będę wdzięczna za rady

Gość gość
tobi np

Gość gość
najbezpieczniejszy jest fotelik tyłem do kierunku jazdy, a wiec zapinane na pasy mozesz wybrac axkid minikid, axkid duofix, besafe izi plus, besafe izi combi x3, besafe izi kid, britax max way.

Gość flakonikperfumik
Maxi-Cosi Tobi bardzooo polecam :). Ma go mój syn i jest super. Widać, że porządnie wykonany (porównaj z chicco x pace - masakra jaka różnica), ma takie dziwne pasy bezpieczeństwa ze światełkiem, które zapala się jak pasy są dobrze zaciśnięte, ma bardzo dużo regulacji i jest porządny i ma 4 gwiazdki w testach adac. Cena to około 1000 zł, ale jest w co inwestować :). Bezpieczeństwo jest najważniejsze, a w tym foteliku dzieci jeżdżą jakoś od 1-4 lat, więc trzy lata - to sporo jak na ten wiek. Bardzo polecam :) Też od lat jestem z Maxi-Cosi :).

Gość mamamalgosi
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi. Muszę przymierzyć wspomniane przez Was foteliki do samochodu, bo pasa też za długiego nie mam :/ np cabriofix montuję na styk :/